sunnuntai 5. elokuuta 2012

Jakkaralle jalat

 Vaikka olohuoneen sohvat näyttävät suurilta ei niihin jostain syystä mahdu kolmea ihmistä enempää. Johtuneeko siitä että jokainen ottaa rennoimman mahdollisen asennon, jolloin sohvat täyttyvät vähemmällä. Nyt on kuitenkin yksi istuin lisää jossa lepuuttaa takalistoaan tai koipiaan. Asunnossa pyörinyt vanha nahkajakkara sai alleen kintut olohuoneen edemenneestä nojatuolista ja siirtyi olohuoneeseen paraatipaikalle pönöttämään. Toivottavasti nyt ei kenenkään tarvitse enää lattialla istua sohvien ollessa varattuina selkärangattomille.

The couches in the living room seem big enough but actually can seat only three persons. Mainly because nobody sits on them, everyone sprawls. I had this old leather foot stool and just added legs from the old couch and now I have an extra seat in the living room.

5 kommenttia:

 1. Aivan ihana koti ja blogi sulla, täälläkin vanhaa taloa sisustelen, mulla blogi nimeltä Valkoinen Pelargonia, saako kysyä mikä sävy on sun olohuoneen vihertävän harmaassa seinässä? tosi kaunis :)
  -Maria

  VastaaPoista
 2. Maria, värikoodi on L439 tikkurilan sävykartalla.

  VastaaPoista
 3. Ja sopii kokonaisuuteen täydellisesti, taas kerran!!

  VastaaPoista
 4. Kaunis jakkara! Hienoa, että jalat saivat jatkaa elämäänsä uudessa paikassa :)

  VastaaPoista
 5. Siis todella upea koti sinulla ja muutenki kiinnostava blogi. Pitipä liittyä suureen lukijajoukkoosi niin voi jatkossa ihmetellä ja ihastella lisää :)

  - Marjut
  http://vanhamatkalaukku.blogspot.fi/

  VastaaPoista