keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Aidan vierellä

Männä kesänä siskoni mailta saatu keinu on vihdoinkin saatu entrattua. Runko hiottiin huolella ja maalattiin vasaralakalla tiukan mustaksi. Istuinosan laudat piti uusia kokonaan ja uudet laudat käsiteltiin puuöljyllä hunajaisen ruskeiksi. Keinu sijoittui piskuiselle takapihalleni aivan ryytimaan kupeeseen mukavasti aidan viereen piiloon. Siinä on nyt mukava levähtää takapihalla käydessään.

The old swing I got from my sister last summer has finally had it's makeover. I painted the frame black and the new seating boards got an honey colored oil finish. I put the swing in to my back yard where it's kind of hidden by the fence, but makes a great place to have a rest.

11 kommenttia:

 1. Mulla on ihan samanlainen keinu punaisella rungolla ja lahonneilla puuosilla odottamassa et saisin sen peräkärryillä tuotua maalta omalle pihalle! Ajattelin rungosta vihreää, kun meillä on vihret metalliportit ja mattoteline pihassa.

  VastaaPoista
 2. Voi kun löytäis tällaisen jostain! Kasvimaan viereen sen Kivistössä laittaisin lepo- ja suunnitteluhetkiä varten.

  VastaaPoista
 3. Komialta näyttää ja juuri teidän näköinen :0)

  VastaaPoista
 4. Ihana. Juuri tuollaista vanhaa pihakeinua olen haaveillut;) Nytpä voin ajatella, että runkokin riittäisi!

  VastaaPoista
 5. Hei! Uutena löysimme samanlaisen keinun bauhaussista. Löytyi nimellä retro keinu ja maksoi 159e. Kannattaa käydä vilkaisemassa! -Anni-

  VastaaPoista
 6. Tää on niin sievä. Sain tossa yks päivä itteni kiinni ajattelemasta JUST tätä keinua, kun ajattelin puutarhakeinua kaverin takapihalle (meillä sellasta luksusta ei vielä ole) :)

  VastaaPoista
 7. Ihana pihakeinu. Mietein tässä että etkös sinä ole ennenkin entisöinyt vanhan pihakeinun? Muistelisin että sain idean sinun sivuilta viime vuonna omaan pihakeinuuni.. Voin toki olla väärässä. Tai noh mitä väliä, koska nyt meillä kummallakin on ihana pihakeinu missä haaveilla!!:)

  http://hexunblogi.blogspot.fi/2011/08/keinu.html

  VastaaPoista
 8. Helinä, juu tämä on takapihan keinu ja muuten ihan samanlainen kuin sinulla. Etupihalla minulla on toinen, uudempi keinu jonka entrasin viime kesänä.

  VastaaPoista
 9. No niin, en varmaan kiittänyt viime vuonna ideasta maalata vasaralakalla keinua. Siispä kaunis kiitos Maria.

  ..Vai on sul etu ja takapihal keinu, *hmm* mullakin ois viel yks "raato" jemmasa..

  VastaaPoista
 10. Sinulla hieno Retro keinu, minulla on pelkkä runko, ajattelin teettää istuinosa, mutta ei ole mittoja.
  Saisiko sinulta istuinosan mita?

  VastaaPoista