maanantai 14. toukokuuta 2012

Autotallista päivää

Olen viettänyt nyt pian viikon ajan vapaa aikani autotallissa suuren siivous- ja makeover- projektin parissa. Tallista on kannettu tavaraa roskikseen, kierrätykseen ja lahjoitettu tarvitseville. Kaikki jäljelläoleva on yritetty järjestää ja pistää toimivampaan "asentoon". Kuuden vuoden remontointien jälkeen sinne olikin kertynyt aivan käsittämätön kokoelma kaikkea tarpeellista ja tarpeetonta ja tämä kaikki oli aivan sikonsokin ympäri tallia. Nyt on kuitenkin jo suurimmat linjaukset tehty ja tallia on maalattu, kitattu, paikattu ja puunattu. Ensimmäinen nurkka alkaisikin jo olla esittelykelpoisessa kunnossa. Tässä siis polttopuunurkkaus ennen, välivaiheineen ja jälkeen. Huomattava parannus, eikä vähiten sen vuoksi että puut ovat nyt niin kauniisti pinossa.

For the past week I have spent all my free time in the garage doing the big clean up and makeover. I can't believe how much stuff we had there. We've taken most of it to be recycled, some of it to the dump and some things just found a new home. After the clear up we painted the space and started to re organize the things we have. Here's the "log corner". Much prettier now, especially when stacked so nicely.

7 kommenttia:

 1. Oo... Tulin juuri autotallista siivoamasta. Eli pyörein ja pyörittelin tavaroita pitkin poikin!!! Tämä täytyisi tehdä meidänkin talliin, täysi tyhjennys ja maalaus. Sitten vain tuikitarpeellinen takaisin!! Taidankin mennä siis takaisin tallinpuolelle. ;)

  VastaaPoista
 2. Waude, en taida uskaltaa näyttää tätä miehelle, hän aina sanoo, että autotalli pitäisi siivota, eikä sinne saa viedä mitään ylimääräistä....
  Hienon näköistä teillä on tullut ja onhan se kiva hake puita, kun ei tarvitse pelätä, että mitä putoaa niskaan...

  VastaaPoista
 3. Oletpa tehnytkin mahtavan siivousurakan...kyllä kelpaa:)

  VastaaPoista
 4. Törkeä homma tuossa ollut. Olet ollut ahkera! Itsellä edessä tuo vielä ...joskus.

  VastaaPoista
 5. Voi että, voispa sinut kutsua meillekin siivoamaan ja järjestämään :)

  VastaaPoista
 6. Upeaa! Et tiedä miten kahehdin, että olet saanut aikaan noin upeaa jälkeä! Minä kun vain haaveilen, että pääsisin edes alkuun autotallin siivoamisessa. Ihana on blogisi muutenkin, kiitos :-)

  VastaaPoista