keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Kesällä siellä...

... syksyllä täällä. Vihreän talon mailla hylättynä lojunut keinu saapui pihalleni muutama viikko sitten. Joku saattaisi sanoa, ettei tästä romusta enää nättiä saa, mutta minä olen vahvasti sitä mieltä että tämä on vielä pelastettavissa ja sitä paitsi karusta ulkonäöstään huolimatta keinu on testattu ja toimivaksi todettu. Vielä kun näitä aurinkoisia syyspäiviä riittäisi niin ehtisin ehostaa kiikun kauniiksi talvea varten, mutta luulenpa projektin jäävän silti kevään puuhiksi. Minua on aina viehättäneet vanhat puutarhakeinut. Mielestäni juuri tällainen kiikku kuuluu rintamamiestalon pihalla olla.

An old swing travelled a long way from my sisters Green house to my yard. Someone might say that this is a piece of junk but I see here a perfectly good swing that needs just a little tlc. If only there were sunny days left so I could start this project this fall.

10 kommenttia:

 1. Joo,ihan oivalta peliltähän tuo vielä näyttää ja varmalla saat siitä vielä kelpo kiikuttelu laitteen rintsikkasi pihalle:)

  VastaaPoista
 2. Kannatetaan! Me pelastimme oman keinumme mummolani pihalta ruostumasta ja hyvä tuli kun hioi, maalasi ja uusi laudat ja ruostuneet ketjut :)

  VastaaPoista
 3. Oijoi, suloinen yksilö.
  Itsekin pelastin tänä kesänä vanhan keinun ja kunnostin sen pihallemme!!:)
  http://hexunblogi.blogspot.com/search/label/pihakeinu tässä vielä linkki. Mutta etpä sinä vinkkejä kaipaa, kun olet niin kätevä käsistäsi!:) Itseasiassa taisin saada sinun teksteistäsi pienen kärpäsen pureman. Ja niin tuli keinun kunnostus tehtyä. hih*

  VastaaPoista
 4. Kaunis kiikun "jäänne" :D
  Siitä saa vielä upean! Niin uskon minäkin. Kokonaan valkoiseksiko laitat sitten? Hmmhmm..minä laittaisin metalliosat helmenharmaalla ja laudat valkoiseksi... Kiva rojekti!

  VastaaPoista
 5. Kodinhenki, en usko että valkoiseksi. En oikeastaan vielä edes tiedä minkä värinen tuosta tulee, aika näyttää ;-)

  VastaaPoista
 6. Arvaa olenko etsinyt tuollaista kissojen ja koirien kanssa ja todennut että mistään noita ei enää löydy. Uudet keinut ovat kamalia hirvityksiä järjesteään.Päädyin siihen että pitää teettää kuvan perusteella uus(vanha). Josko sitten ensi kesäksi. Meidän rmt:n piha suorastaan huutaa keinua yhteen sopivaan paikkaan johon ilta-aurinko paistelee :) Kyllä tuosta vielä useiksi vuosiksi iloa saa kun hioo ja maalaa metalliosat ja vaikka vaihtaa nuo penkin laudat.

  t.Annukka

  VastaaPoista
 7. Se piti vielä sanoa että tekisin ehkä tiuhemman tuosta laudoituksesta, jos se pitää kokonaan uusia, ois mukavampi ehkä istua :)

  t.Annukka

  VastaaPoista
 8. kylhä metallirunkoinen ny pelittää! meidän puurunkoinen kaatui kasaan kun potkaisi kerran kunnolla... heh.

  VastaaPoista
 9. Siis tämähän on melkein kuin uusi! :D
  Ainakin näin romuriippuvaisen silmillä katsottuna :)

  VastaaPoista
 10. Juuri tuollainen on meilläkin etsinnässä. Harvassa vaan tuntuvat olevan - huutiksestakin olen etsiskellyt jo toista vuotta..!

  VastaaPoista