torstai 3. toukokuuta 2012

Kurkistus

Kesäkeittiö rakentuu hiljakseen. Tämän tarkempaa kuvaa en vielä kehtaa esitellä koskapa rakennelma on vielä kovasti kesken. Tavoitteenani on ollut käyttää pitkälti sitä mitä omista nurkista löytyy ja ilokseni ei ole kaupasta tarvinnut hankkia paria rimaa lukuunottamatta muuta. Vielä on tehtävä katto ja tasot ja ehkäpä laitan tuohon oikein kaapinovetkin jotta saan sateensuojan sitä tarvitseville tavaroille. Mukava on ollut tätä tehdä, kun ei ole suunnitelmaa saa tehdessään keksiä mikä sopiikin minulle parhaiten.

My summer kitchen in making. I've used almost only timber I already had in the garage. It still needs a roof, shelves and maybe doors to make a cupboard to store things that don't like rain. I've really enjoyed doing this. As usual I have no plans. I plan it as I do it, and that suits me best. 

3 kommenttia:

  1. Mahtavaa kierrätystä parhaillaan! Näyttää jo tässä vaiheessa hyvältä!

    VastaaPoista
  2. Tulin kurkistamaan kiittààkseni sima-etiketistà, jonka jàlkikasvuni oli blogisasi tulostanut. Eipà jàànyt pelkàksi kurkistukseksi, vaan jàin silmillà ahmimaan blogiasi. Vielà jàà paljon tutkimatta, sillà leipà odottaa uunista ottajaa. Mukavaa sunnuntaita.

    VastaaPoista
  3. Käyppäs noukkimassa tunnustus blogistani!!

    VastaaPoista