keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Oho

Täytyy sanoa että hämmästyin ihan itsekin, että minäkö tuon olen rakentanut kun tänään vihdoin sain kesäkeittiön valmiiksi. Suurimmaksi osaksi omista nurkista löytyneistä jämälaudoista saa siis aikaan varsin oivallisen liikuteltavan kesäkeittiön, kun tekee vaan eikä ihmettele. Ja minähän en paljoa ihmetellyt. Nyt kun loppuisi vielä tuo hirvittävä siitepölytys niin pääsisin laittamaan tuon nätiksi ja pitämään ensimmäiset kesägrillajaiset pihalla. Tosin uusi grillikin pitäisi ensin ostaa... 

My summer kitchen is finally done. The result is so nice it even amazed myself. I really want to have a barbecue soon and decorate the kitchen properly, but that'll have to wait since there is way too much pollen everywhere (and I need to buy a new grill first).

19 kommenttia:

 1. vautsi!! joo sais mennä äkkiä ohi siitepölyaika. Vielä en pahemmin oo tukossa mutta ei se koivu taida täysillä vielä kukkiakkaan täälläpäin.

  VastaaPoista
 2. No voiko sanoa samaa kuin itsekin totesit että OHO. SE ON TODELLA HIENO!!!:)

  VastaaPoista
 3. No ihan hillittömän hieno! Ootpas taitava! :)

  VastaaPoista
 4. Kätevä emäntä on grillauskautensa ansainnut...UPEA...täytyy sanoa,et kyllä naisetkin osaa..niin ja ennenkaikkea saavat aikaseksi,mitä haluavat:)

  VastaaPoista
 5. Ai että olet taitava, voi kun minäkin vielä joskus uskaltautuisin puutyömaailmaan. Osaan kyllä ruuvata ja vasaroida, mutta enpä usko että tältä istumalta kykenisin tuohon. Tai voisi mennä ainakin tovi...

  VastaaPoista
 6. Ohhoh, todellakin hieno! Ja aikas kätevä.

  VastaaPoista
 7. OHO no jo on komia! ei oo sulla peukalo keskellä kämmentä ;)

  VastaaPoista
 8. OHO no jo on komia! ei oo sulla peukalo keskellä kämmentä ;)

  VastaaPoista
 9. OHO no jo on komia! ei oo sulla peukalo keskellä kämmentä ;)

  VastaaPoista
 10. Tulipa siitä hieno, olet sinä näppärä käsistäsi:)

  VastaaPoista
 11. onpa hieno! kuvat saavat jälleen kerran mut miettimään puutyökurssille hakeutumista... onneksi olkoon ja ihania grillijuhlia!

  VastaaPoista
 12. Kyllä me naiset osataan! Tosi upea, mukavaa grillailukautta!

  VastaaPoista
 13. Wautsi! Itselläni taitaa olla ikuisesti moinen to do -listalla! =D

  VastaaPoista
 14. No huh huh mitä taitoa tuollainen vaatii! Vau!

  VastaaPoista
 15. Kuulut ihan selvästi niihin, joilla on kyky toteuttaa visionsa!! Ammattimaista jälkeä, menettämättä personaallista ilmettä, tykkään.

  VastaaPoista