torstai 10. toukokuuta 2012

Pieni lipastotuunaus

Autotallissa pitää olla paikka myös kaikelle tuikitarpeelliselle silpehöörille ja siihen on oiva tällainen vanerilaatikosto jonka kirpputorilta bongasin. Kuluneen valkoinen ulkoasu ei silmääni kovin lämmittänyt joten   hioin sen pois ja pistin pintaan sitä samaa puuöljyä, jolla olen tässä jo vaikka mitä öljynnyt. Laatikoissa olevat kolot ovat ehkä kovin näppärät mutta halusin silti saada lootiin jotain omaa näkemystäni joten käänsin ne tylysti ympäri ja askartelin vanhoista metallisista kehyskiiloista uudet vetimet.

I need a place for all the small stuff in my garage and found this small plywood chest. The white surface didn't really please my eye so I sanded it and oiled using the same oil I have used for so many other things lately. The drawers had a handy hole in them but I wanted to give the chest a more different look so I turned them over and added handles that I made from old peaces of metal I had just lying around.

19 kommenttia:

 1. Jes, tää on hyvä! Noi laatikostot on niin rumia muuten, mut nyt toi on tosi magee!! :D T. Tiina

  VastaaPoista
 2. Hieno! Jäin blondina miettimään, et miten oot ne kolot piilottanut, mut kappas keppas, kääntämällähän ne saa piiloon :) Mullakin oli tuollainen joskus ja kyllästyin sen olemukseen joka huusi IKEA, noinhan sen olisi voinut tuunata.

  VastaaPoista
 3. Olo tuntuu niiiiiin saamattomalta, kun katsoo noita sun tuunauksia ;-) Mulla miljoona-triljoona-tsiljoonaa projektia odottamassa, mutta ei saa yhtään aloitettua...johtuu muuten vissinä niistä iljettävistä kyykäärmeistä, joita meidän pihalla makaa, onneksi päättöminä eli kuolleina. Taivaan kiitos on kissoja!!!!!
  Mutta asiaan, toi lipasto näyttää mielettömän hyvältä!

  VastaaPoista
 4. OUjes! Hieno!!
  Mullakin olisi biljoona projektia, jotka pitäisi saattaa loppuun.

  Ei vaan saa aikaseksi. Ei.

  VastaaPoista
 5. Hyvä idea! Tulee (toivottavasti) käyttöön.

  t. Jenny

  VastaaPoista
 6. Enpäs olisi keksinyt kääntää noita laatikoita, makee tuunaus! Samoin tuo kesäkeittiö on makee, taitavaa!

  VastaaPoista
 7. Greetings from Canada!! Love your blog and wish I could write in Finnish (can read it and speak but not write)...

  But thats a fantastic idea to turn them around and just add your own touch to them, made a huge difference and looks great. Where did you get that piece? Looks like one that they used to sell in Ikea over here, wish they still did. I also really like outdoor kitchen you made, thats really nicely done.

  Cheers,

  Mari

  VastaaPoista
 8. Hyvältä näyttää! Tää palikkapää ei ois varmaan keksinyt kääntää laatikoita :)

  VastaaPoista
 9. Kiva tuunauus...omistan samanlaisen laatikon...mut maalasin sen valkoiseksi....hih,hih:)

  VastaaPoista
 10. Mopet oli niin parhaita...Harmi kun ei myydä enään ikeassa.

  VastaaPoista
 11. Meil on sama mintunvihreänä siivouskomerossa,laatikoissa mustalla kirjoitettu ruuvit ym.Toimii vaikkakin väri jo vähän äklöttää :) Siulla tuo on tosi hieno!

  VastaaPoista
 12. Mari, it is ikeas, or was. Now I think it's mine ;-) I got it second hand. Cheers to Canada!

  VastaaPoista
 13. kylläpä muuttui ulkonäkö hyväksi!

  VastaaPoista
 14. Siis niin ihania asioita ja ideoita täällä blogissasi, että oli pakko lukea juttujasi läpi vaikka etsinkin myynnissä olevia täkkejä! Siis WAU! Tulen tästä lähtien olemaan sinun blogisi seuraaja :) mutta sano vain hep! jos sinulla on missään vaiheessa vielä tarvetta päästä yhdestäkään ihanasta täkistä eroon, ne on olleet niin ihania kaikki!

  Terkkuja
  Lyydia

  VastaaPoista
 15. Jep, kääntämällä paranee. Olen itsekin tehnyt joskus niin.

  VastaaPoista
 16. Hei tosi hyvä idea kääntää laatikot ympäri ja laittaa kahvat! mullakin on tuollainen samanlainen ikean laatikosto ja alkaa jo vähän tympimään sen ulkoasu. Oon jo maalannut sen valkoiseksi, mutta voisi tosiaan kääntää laatikot toisin päin ja laittaa jotkut kivat hopeiset nupit vetimiksi. Kiitos hyvästä ideasta! :)

  VastaaPoista