keskiviikko 3. marraskuuta 2021

Sesonkilakanat

Olen jo vuosia haaveillut täydellisestä joulupetauksesta. Siis sellaisesta, että olisi petivaatteet ihanan vihreät ja jouluiset ja jos mahdollista jotenkin myös kuvioitu jouluisasti. Onhan noita kaikenmoisia joululakanoita ollutkin markkinoilla, mutta mikään ei koskaan oikein iskenyt kunnolla, kunnes törmäsin ihan täydellisiin tyynyliinoihin ja koko petaus loksahti saman tien kohdilleen.

Täydelliset tyynyliinat ovat nimittäin nämä Garbo&Friendsin rosmariineillä kuvioidut ihanat musliinityynyliinat, joissa natsasi kuvion, materiaalin ja värin lisäksi myös kokovaihtoehdot isoihin 50x90 tyynyihimme. Ihastuin niin noihin vihreisiin oksiin, jotka omissa silmissäni käyvät täydellisesti myös havunoksista, itse asiassa jopa enemmän kuin rosmariinin kokonsa puolesta, että tilasin ne itselleni salaa jo syyskuussa.

Sitten kävin vähän kangaskaupoilla ostamassa palalaareista pikkukukkaisia puuvillakankaita ja pätkät valkoista musliinia, jotka lykkäsin ensin pesukoneeseen Dylonin oliivinvihreän väripatruunan kanssa ja sitten ompelin niistä päälliset takatyynyihin, yhteen normityynyyn ja tein niistä kaupan päälle vielä yhden pussilakanankin, joka näkyy tuossa sängyn jalkopäässä. 

Yhdistettynä pellavanväriseen pussilakanaan koko setti on silmiini nyt ihanan lämmin ja kutsuva ja käytössä ihan mielettömän mukava, etten voi olla muuta kun tyytyväinen. Tuonne on niin mahtava iltaisin käpertyä erilaisten kuosien, pintojen ja värien sekaan, että nukkumaanmenosta on tullut ihan lempipuuhaa viime aikoina. Harmittaa aina niinä päivinä kun setti on pyykissä ja joutuu "tavallisten" värisissä lakanoissa nukkumaan, että pitänee tuunailla joku toinenkin setti piristämään alkavan talvikauden harmautta.

Been wanting a Christmas bedlinen for years but hadn't found any until I came a cross these beautiful Garbo&Friends muslin pillowcases with rosemary print on them. To me it looks a lot like spruce twigs too. I paired them with my diy pillowcases and a single duvet cover that I made from discount cotton pieces that I dyed with Dylon's olive green. With a linen colored big duvet cover the set looks now beautifully festive, warm and comfy and I couldn't be happier.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti