torstai 11. marraskuuta 2021

Koristepallohulluus

Olen viime vuosina mennyt aivan pähkinöiksi näistä kaikenmoisilla ihanilla asioilla päällystetyistä koristepalloista. Askartelin vajaa vuosi sitten nuo simpukoilla päällystetyt ja nyt tein uusimpaan Unelmien Talo & Koti lehteen ohjeen pähkinöillä, niiden kuorilla ja mung-pavuilla verhoiltuihin versioihin myös. Niiden seuraksi tein muutaman ihanalta tuoksuvan pienen aniskranssin, joiden ohje löytyy tuosta samaisesta artikkelista.

Tykkään itse koristella kotia jouluksi ja talveksi oikein luonnonläheisillä väreillä ja materiaaleilla ja näissä on kaikissa just tyyliini molemmat kohdillaan. Sammalpallot olen ostanut valmiiksi täältä ja täältä ja tuo pieni kävyillä päällystetty on kirppislöytö, mutta muut pallerot on kaikki itse tehtyjä ja siksikin tärkeitä ja rakkaita koristeita.

Näitä onkin kiva ripotella ympäri taloa fiilistä luomaan ja käyttää esim juhlapöydän kattauksessa kivoina koristeina. Tykkään myös pitää näitä esillä ihan muuten vaan siellä täällä, varsinkin noita simpukoilla päällystettyjä, jotka käyvät yksittäin lähes mihin tahansa asetelmaan hauskaksi kuriositeetiksi. Yhden haluaisin vielä toteuttaa kävynsuomuilla päällystettynä, mutta sitten luulen, että on tällä pallohullulla naisella jo ihan tarpeeksi ja moneen lähtöön näitä ihania palleroisia varastoissaan. 

Gone a little crazy with these decorated balls here. Made the ones with seashells, peanuts and kikpeas myself and got the moss ones and the one with tiny pinecones on it from differend stores and fleamarket. I also made those cute little anise wreaths that I just love keep hanging around in my kitchen with the wonderful scent. Still dream of making one with pinecone scales, but then I think I need to stop, otherwise I have too many.

2 kommenttia:

  1. Nuo vihreät päällysteet näyttää mun silmään mung-pavuilta, mutta kikherneitä en näissä näe missään? Mutta loistava idea! �

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. AAAH! Kiitti korjauksesta, ne hän on Mungpapuja eikä kikherneitä. Korjasin tekstiinkin sekoiluni :D

      Poista