sunnuntai 6. kesäkuuta 2021

Teemaan sopivasti

Kävin pitkästä aikaa piipahtamassa kotikulmieni kirppiksillä, en ollutkaan käynyt niillä pariin kuukauteen ainakaan, ellen jopa kolmeen. Vähän outoa tällaiselle kirppishaukalle, mutta tilanne oli mikä oli ja paras oli pysyä poissa hetken aikaa. Nyt voi toivon mukaan kuitenkin pikkuhiljaa taas alkaa kierrellä vähän enemmän ja ainakin tämä alku oli erittäin lupaava. Piipahdin neljällä eri kirppiksellä ja kolmesta tarttui mukaan aarre jos toinenkin ja kaikki hauskasti pihateemaani sopivia. Taisin olla liikkeellä tietämättäni just sillä silmällä.

Ostelin kierrokseltani kaiken muun kuvissa näkyvän irtaimen paitsi tuon vanhan tiilimuotin, jossa timjami kasvaa, se on ollut minulla jo parisen vuotta ja tänä vuonna koristaa puutarhani ruokapöytää. Reissulta löytyi ihania koristeita puutarhaan, kakkukupua kesähetkiin, sinkkiämpäri, pikkuharja ja vaikka mitä. Suosikkilöytöni on tuo hauskasti kulahtanut talolyhty, jonka ostelin jo ihan joulumielellä, mutta sopiihan se toki näin kesäänkin hienosti.

Vastaani tuli myös ihana kori, jonka tarvitsen ehdottomasti autooni reissukoriksi, sellaiseksi johon voi laitella matkoilta mukaan tarttuvia pikkuostoksia ynnä muuta. Vanha rautakuula oli ihan heräteostos pienemmän kaveriksi kukkaruukkujeni seuraan ja perennoja tykkään ostella kirppiksiltä erityisesti. Niissä on usein niin mahtava juurakko mukana valmiiksi, että istutuksen jälkeen näyttävät parissa päivässä siltä, kun olisivat aina täällä kasvaneet. 

Oikein oli siis oivallinen kierros tämä ensimmäinen täällä suunnilla pitkästä aikaa. Tekee heti mieli lähteä uudestäänkin, mutta pitää nyt hetki malttaa, että ehtii valikoimat vähän vaihtua välissä ensin.

My recent fleamarket finds from the other day I took a little trip around my neighbourhood after a few months. Good finds and funnily all themed to my garden. I must've been unintentionally looking with that eye only.

4 kommenttia:

  1. mitä tiilimuotti kustansi?oon sellasta ettinyt

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikanaan ostin Mätsälästä, Riihimäentie 4:ssa sijaitsevasta osto- ja myyntiliikkeestä. Muistaakseni siinä parinkympin korvilla oli hinta.

      Poista