tiistai 29. kesäkuuta 2021

Fiilistelyä kesäyössä

Yön hämärtyessä sytytän pihalle juhlavat koristevalot ihan vaan sitä varten, että siellä voi  oleskella ja käyskennellä tunnelmallisesti. Lempipuuhaani on mennä sinne vaan hiljaa itsekseni vaeltelemaan ja fiilistelemään. Puitteet ovat kyllä niin tunnelmalliset, että tänä vuonna täällä täytyy järjestää jotkut pienet karkelotkin, ihan vaan, että pääsee muutkin tästä nautiskelemaan kun vain minä oman perheeni kesken.

Kasvihuoneessa palaa myös iltasella valo sisällä ja se luo ympäristöön ihanaa lämmintä kajoaan ja kutsuu luokseen oleilemaan. Tykkään pitää noita ovia nyt lämpimillä keleillä auki yötä päivää, että saavat kasvitkin siellä osakseen välillä vähän viileämpääkin ilmaa.

Sen sisällä onkin yllytty oikein mukavaan kasvuun ja satoakin on päästy jo osasta noukkimaan. Pikkukurkku vielä kasvattaa vartaan ja tarttuu ahneesti sille asentamaani vanhaan kettinkiin kiiveten pian katolle asti. Tilaa sille siellä kyllä vielä on  ja haaveilenkin siitä että se ulottuisi ihan koko katon ylitse tuolla.

Kaapistossa kukoistaa sisätiloissa ja keväällä ostamani muhkea muratti on muhkeutunut vielä entisestäänkin tuossa vähän varjoisassa paikassaan. Sekin ehtinee ihan hyvin osua lehvillään lattiaan asti tämän kesän aikana.

Pihan ruokailualuekin näyttää niin nätiltä valojen tuikkeessa tuolla. Tähän kalustoon on tulossa pian pieni päivitys vähän suurempaan, koskapa nykyinen pöytä on vähän pieni karkeloita varten, mutta siitä lisää tuonnempana, nyt lähden taas perinteiselle iltavaellukselleni katselemaan miltä kukkapenkit tänä iltana tuolla näyttävät.

I just love the way my garden looks at night with all the lights on. The mood is made for a garden party and that's in the plans, but later in the summer. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti