tiistai 30. kesäkuuta 2020

Oi ihana sade

Ihanaa kun helteet vihdoin hellittivät ja kuiva maa saa vettä. Sisätiloissakin on nyt vanhassa talossa viihtyisää, kun ei tarvitse niin tarkkaan pitää lukua siitä milloin ikkunat ovat auki ja verhot kiinni. Normisäillä täällä voi elellä taas ihan normaalisti ja tykkään siitä ihan erityisesti nyt.

Erityistykky myös sille, että vesisateet huuhtelevat takapihan uutta soraa niin, että sen oikea sävy alkaa paremmin näkyä. Märkänä se on tietysti nyt kovin tummaa, mutta niin kivasti tuosta kaikki nuo lämpimät värit nyt erottuvat. Tästä on kiva keittiön ikkunasta tuonne nyt katsella, kun kasvit tykkää sateesta ja itse vaan ihailen kaikkea sitä mikä tuolla on jo aikaan saatu.

Sadesää saapui myös parahultaisesti samaan aikaan kun sain viimeisetkin puuttuvat materiaalit kylttikaupan varastojen täydentämiseen, joten nyt jo saa taas näitä kaikenkattavia kieltokylttejä tilata tuolta kylttikauppani puolelta, valmista tulee parin päivän sisään.

Just a few nice things that I like when it's raining; the fact that the heat wave is over, the look of the gravel in the back yard, the fact that I finally have all the materials to make my handmade signs again.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti