torstai 15. elokuuta 2019

Hulavannekranssi olohuoneessa

Synttärikimpun kukkasista taiteilemani kranssi istuu hyvin olohuoneen seinälle ja tuo sievän pienen kesäisen tuulahduksen tilaan. Näin vuorokauden jälkeen kukat kranssissa ovat alkaneet jo osoittaa kuivahtamisen merkkejä ja toiveeni ovat edelleen korkealla sen suhteen, että tuosta tulisi vielä koristus tuleviin puutarhajuhliini. Tuli vaan tässä vaiheessa mieleen, että jos olisi halunnut kukkien ja muiden kuivahtavan vähemmän riippuvampaan asentoon olisi kranssia kannattanut pitää hetken aikaa vaikka pöydän päällä, nyt osa kukista riippuu vähän alaspäin, mutta siitä en aio nyt liikaa välittää, oikein kiva se on niinkin.

Minulta kyseltiin jo mistä olen tuon rottinkisen hulavanteeni oikein hankkinut ja vastaan tässä nyt, että tämä oli vuosia sitten Ikeasta alelaarilöytö. Tämmöisiä rottinkisia hulavanteita (tai kranssivanteita) kannattaa kysellä tuolta Parolan Rottingilta (klik), heillä olen sellaisia nähnyt myytävän.

My salvaged bouquet wreath looks really good on the living room wall. It makes the room feel fresh and summery. It has started to dry out and looks a little like it's going to make it and become a nice decoration to my upcoming garden party next week. 

1 kommentti:

  1. Muistan, että lapsena meillä oli koulussa tuollaisia puisia vanteita.

    VastaaPoista