perjantai 9. elokuuta 2019

Haalistunutta ja pölyistä

Nostin joskus kesäkuun lopussa pihalta yhden rottinkituolin sisälle suojaan sateelta ja se on ollut sisällä siitä asti. Se näyttää niin kivalta ja palvelee hyvin mukavana varatuolina jota on helppo siirrellä huoneesta toiseen keveytensä ansiosta. Siinä on viihtyneet niin vieraat olohuoneessa ja keittiössä kun itse tietokoneen äärellä areenasta kesäsarjoja tuijotellessa. Olenkin tässä miettinyt, että suotta sitä enää ulos nostankaan, antaa olla tuolla vaan, kun niin hyvin on löytänyt paikkansa ja käyttötarkoituksensa, varsinkin vielä kun auringonpolttama rottinki sopii noin oivallisesti sisustukseni väripalettiin.

Tuolin takana oleva vitriinihylly on edelleen mukavasti sekainen ja pölyinen, tai no, en tiedä sen pölyn mukavuudesta. Olen tosi laiska siivoilija enkä varsinkaan tykkää pikutavaroiden pölyjen pyyhkimisestä. Vitriinistä uupuu toinen lasiovi ja tavarat sillä puolen varsinkin tuppaavat keräämään itseensä pienen kerroksen tomua tämän tästä. Olenkin tässä miettinyt sen lasin asentamista viimeinkin tuohon oveen ettei niin usein tarvitsisi olla niitä pölyttelemässä, mutta sitä ennen pitäisi tietenkin taas ne polyt pyyhkiä ja se ei ole nyt vaan huvittanut sitten yhtään. Olkoot nyt hetken vielä pölyissänsä, ainakin siihen asti kun joku ohi kulkeissaan sattuu aivastamaan juuri tuonne suuntaan. 

Mutta tuo että tavarat ovat hyllyssä vähän miten sattuu ja sen kummemin stailaamatta on edelleen kovasti mieleeni. Ja kuten huomaatte siellä on vieläkin tuo männä jouluna lahjaksi saatu pullo kuohuvaa alahyllyllä, se on jotenkin jäänyt minulta huomaamatta kun niin hyvin on sointunut sinne, mutta nyt kuvatessani sen sieltä hoksasin ja voi olla, että se tässä jonain lämpimänä loppukesän iltana siitä parempiin suihin vihdoin korkataan.

I had taken one rattan chair inside from the yard a couple of weeks ago and it's still in, cause we found it so pretty and useful here. It's nice to have one light and easy to move lounge chair in the house. Now it sits in the living room and looks so good there with it's sun burned surface, fits right in to the rooms color palette.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti