perjantai 28. kesäkuuta 2019

Lähes aina avoinna

Pienessä porstuakaupassani on näin kesäisin oikein hyvä tunnelma tulla ostoksille. Talven kylmyyden sijaan lämpöä piisaa eikä astioita tarvitse nostella sisätiloihin tarkempaa hipelöintiä varten sormien jäätymisen välttämiseksi. Aukioloajatkin voi valoisten iltojen myötä ruuvata myöhemmäski, ihan miten kulloisellekin asiakkaalle on sopinut.

Puoti palvelee nyt ihan koko kesän ajan varaamalla. Sähköpostilla (nettiversion sivun vas. ylälaita) vaan kyselyä tulemaan niin katsotaan sopiva aika tulla. Posteihin vastaaminen käy nyt loman ajan vähän hitaammalla kuin yleensä, mutta jos ei jäniksen seljässä ole tulonsa kanssa niin yleensä hyvin ehtii kun päivää, paria aiemmin kyselee.

Valikoimaa on vielä varastoissa hyvin lukuunottamatta lautasia ja kulhoja, jotka ottivat ja lopahtivat jo rompetorilla. Mutta kuppeja, mukeja, kauhoja, lusikoita, saippuakuppeja, ruukkuja ja isoja tarjoiluastioita on vielä saatavilla kesäkattauksiin tai viemisiksi.

Pistä siis viestiä ja poikkea Järvenpäässä jos lomamatkasi tänne suuntaan vie.  P.s. Porstuakaupan valikoimissa myös koko pienen kylttikaupan tuotanto.

My little pottery shop in my porch is open all summer long.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti