sunnuntai 23. kesäkuuta 2019

Auringonlaskun aikaan

Kun ilta saa tulee puutarhaan aivan uusi tunnelma, kun sytytetään sinne valot. Siellä on siellä täällä puissa ja pensaissa vielä jouluvalot paikallaan joiden lisäksi kasvihuoneen pehmeä valo loistaa sen sisältä ympäristöön. Tummien pensaiden reunustama piha muuttuu iltaisin aivan omaksi pieneksi maailmakseen, salaiseksi paikaksi jonne muut eivät näe.

Kasvihuoneen pehmeä valo ei häiritse itse kasveja koska on värilämpötilaltaan niin lämpöinen. Vanhat hehkulamput sinnittelevät vielä vaikka muutama niistä on jo sammunut, mutta tykkään tuosta hämyisästä valosta  nyt niin paljon, etten ole kiirehtinyt vielä uusien ostamista. Hankitaan sitten kun tulee liian pimeää.

Piha on niin kiva ja tunnelmallinen ja se kuiskii juuri nyt korvaani, että "järjestä puutarhajuhlat tänä kesänä" ja luulen että kyllä on ihan pakko järjestää, kun puitteet ovat näin kohdillaan.

The garden by night. I still have some of the christmas lights in there and the green house has a set of vintage bulbs in it that share a warm glow around it in the warm summer night. I can hear the garden whispering to me to plan a garden party in there this summer, and you know what? I think I will do just that.

2 kommenttia:

  1. On ihana tunnelma! Ja kyllähän aina on puutarhajuhlat paikallaan, varsinkin tollasessa puutarhaihanuudessa.

    VastaaPoista
  2. Teidän pihalla on kyllä niin mieletön tunnelma, olen onnellinen että olen nähnyt tämän kauneuden livenä <3

    VastaaPoista