keskiviikko 24. lokakuuta 2018

Vuodenaikaan sopivasti

En ole tainnut enää muutamaan vuoteen sen kummemmin koristella kotia halloweeniksi, osin johtunee siitä, ettei täällä enää sen ikäistä porukkaa asu, joka sellaista kaipaisi. Nyt mietin kuitenkin, että josko jotain pientä nyt edes laittaisi, on niin tylsän harmaata tämä loppusyksy muuten, enkä ihan vielä sitä jouluakaan haluaisi aloittaa. No, muistin sitten, että minullahan on se eräs tosi hieno vanha luurankoaiheinen opetustaulu ja täräytin sen olkkariin liitutaulun päälle.

Ja hoplaa, nyt on halloweeniä sisustuksessa!

Täytyy kyllä sanoa, että tykkään tosi paljon tuon taulun väreistä. Nyt kun en ole sitä hetkeen esillä pitänyt, niin tykkään vieläkin enemmän. Tavallaan harmi että se on aiheeltaan niin synkkä, ettei sitä viitsi pitää ihan koko aikaa esillä jossain, mutta kiva se on tällaisena kausikoristeena ja sopii olkkarin rosoiseen tyyliin juuri nyt ihan täydellisesti.

I haven't decorated much for Halloween in a couple of years now since my son grew up, but always put up something little, just for the heck of it. This year I remembered this ever so cool old educational poster I had and put it up in the living room. Instant Halloween feel. 

2 kommenttia:

  1. Huisa koristusidea... kyllä anatomia kaikessa karkeudessaan kelpaa katseltavaksi myös olohuoneessa <3

    VastaaPoista
  2. Meillä taitaa olla Halloween ihan ympärivuotinen kun olohuoneessa töröttää Herra Pluurankeli,rakas vanhemmilta saatu antiikkinen opetusluuranko:)

    VastaaPoista