lauantai 13. lokakuuta 2018

Kolme lamppua

Puutarha portaikkoon on muotoutunut jo melko vehreäksi. Vaihtelin tilassa aiemmin olleen valkoisen hyllykön mustaan enemmän läpinäkyvään ja asensin mustan kupuvalaisimen tilalle kolme kasvilamppua ilman kupuja. Tila on nyt valoisaakin valoisampi ja sinne on ollut kiva tuoda lisää vihreitä talven tuloa odottelemaan. otin jopa pihalla rehottaneen muratinkin sinne jo roikkumaan, vaikka olisihan tuo nyt voinut vielä ulkona olla, kun ilmatkin taas lämpenivät.

Sinne päätyivät myös nämä Parolan Rottingista ostostelemani kome lyhtyä, ilman niitä kynttilöitä vielä tosin. Näyttävät minun silmiini just hyvän paratiisimaisilta tuolla ja sopivat vihreään tyyliin niin saavat olla nyt noin, katsotaan niitä kynttilöitä lähempänä joulua sitten. 

Nyt vielä mietin, että laittaisinko lisää kasveja tuonne, olisi aika ihana jos tässä olisi oikein tuuhea viidakko sitten talvella. Se suunnitelma vaatisi kyllä lisää valojakin sitten ja tuonne niitä on matalan katon vuoksi hieman haasteellista asentaa. Noh, katsotaan, katsotaan, kivahan tuo on ihan näinkin.

I got three plant bulbs in the upstairs hall and it's now bright as a nice summer day. I added some more plants there and even got the big ivy from my garden to it's winter vacation place. I really like the vibe in this small hall now, it's like a little piece of a warm summer in my house.

5 kommenttia:

 1. Mielettömän hienot lyhdyt, täydentävät kokonaisuutta kyllä erinomaisen hyvin

  VastaaPoista
 2. Saako kysyä mistä nuo kasvilamput?

  VastaaPoista
 3. Saakko sie muratin elämään sisällä? Mulla tullee aina niitä kasvispunkkeja, vaikka mitä tekisin. Ainoastaan pihalla saan ne elämään keväästä syksyyn, heti sisälle tuuessa ilmestyy ne punkit ja myrkyttämisestä huolimatta on varma menehtyminen eessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekaa kertaa vasta kokeilen täälläkin talvettaa murattia sisällä. Aika näyttää miten onnistuu.

   Poista