sunnuntai 7. lokakuuta 2018

Täydellinen päivä

Minun käsitykseni täydellisestä päivästä on seuraavanlainen: Ensin kurvaan Hämeeseen ja poimin Parolasta autoni kyytiin erään huipputyypin jonka kanssa suuntaamme kiesini nokan kohti meidän molempien suurinta intohimoa eli tietenkin kirppiksiä.

Ja meidän kirppiskierros aloitetaan aina parhaasta, eli tästä Suomen kasarmien aarteista. Se on jo vuosien ajan pitänyt kirppislistoissamme sitä kirkkainta kärkipaikkaa. Täältä tekee aina parhaat löydöt sopuhintaan ja mielettömän mukava omistajapariskunta osaa etsiä myymäläänsä juuri sitä mitä ihmiset haluavatkin ostaa. Ihaninta on etteivät he tee tätä niinkään rikaustuakseen vaan enemmänkin rakkaudesta lajiin ja sen kyllä huomaa kirppiksen suosiossa muidenkin keskuudessa. Täällä me käydään AINA kun vaan lähelläkään Hämeenlinnaa ollaan. 

Ja sitten kun ollaan kirppistelty itsemme lähes pyörryksiin (niin kuin just tällä reissulla taisi taas käydä, löytöjen määrän ja laadun perusteella) pitää tietty käydä nauttimassa vähän herkkuja ja virvokkeita ja se me tehdään myöskin lähes poikkeuksetta aina Villa Marengissa. Siitä on tullut meille ihan kantispaikka kirppiskierrosten välietappina ihanan miljöön ja herkullisten herkkujen vuoksi. Sieltä lähdettyämme ollan aina taas täynnä uutta virtaa kierroksen jatkamiseen, niin kun tehtiin nytkin. 

Ja sitten kun oltiin kierretty kaikki ne kirppikset jotka meitä juuri sinä päivänä kiinnosti suuntasimme mobiilini nokan uudestaan kohti Parolaa.

Olimme saaneet kutusn Parolan Rottingin blogi-iltaan jonne saapui myös mukava joukkio muitakin tuttuja bloggaajia ympäri eteläisen suomen. Pääsimme katsastamaan uudistetun myymälän, maistelemaan herkkusia ja viettämään mukavaa iltaa ihanien ihmisten kera ja ihanaa siellä olikin.

Siellä oli meitä varten pieni kranssipaja jossa saimme tehdä kukin itselle mieluisan kranssin rottinkirenkaaseen kotiin viemisiksi. Turha kai sanoakaan että kaikki olivat tästä tosi mielissään ja kranssipajassa oli kova kuhina. 

Koimme myös pienen joukkohysterian kun lähes kaikki innostuimme yhden perässä ostelemaan itsellemme noita kuvassa näkyviä (osin pakkauksissaan) olevia kynttilälyhtyjä. Taisimme kerralla tyhjentää koko varaston niistä. Oma saaliini on tuossa mustalla tuolilla ja tekemäni kranssi siinä edessä. 
Näitä somessa bongaamalla teille selviää helposti ketkä kaikki tuolla blogi-illassa mukana olivatkaan. ;-)

Heillä on myymälässään esillä somisteena myös pieni erä tekemääni keramiikkaa (kuten kuvassa maljakko jossa heiniä). Jos eivät raaski sitä vielä tuolla myydä niin sitä on tarjolla myyntikojussani Parolan aseman joulumarkkinoilla, jotka tänäkin vuonna taas järjestetään marraskuun viimeisenä lauantaina 24.11. klo 11-16 Parolan asemalla.

Ja kun oltiin osteltu ja syöty itsemme ähkyyn myös rottinkikaupoilla oli aika pakata auto ja suunnata nokka kohti moottoritietä ja kotimatkaa. Palasin illansuussa kotiini niin onnellisena ja väsyneenä ja mietin, että olipas täydellinen päivä.

My idea of a perfect day is made of good friends (Katja from Parolan asema), good fleamarkets and finds (Suomen kasarmin aarteet) good coffee break and goodies (Villa Marenki) and an evening for bloggers at Parolan Rottinki

7 kommenttia:

 1. Voi, että tuollainen päivä olisi kyllä täydellinen myös minun mielestäni. Olisin niin mieluusti tullut Parolan Rottingin blogi-iltaan, mutta millään ei antanut aikataulut periksi, ehkä sitten ensi kerralla <3

  VastaaPoista
 2. Teillä on ollut kyllä mukava päivä. Tuolla Parolassa haluaisin itsekin vierailla. Niin, ja ihana tuo kranssi, jouluksi haluaisin meillekin.
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Hei kiitos Hämeenlinnavinkistä, tämän pidän mielessä! <3

  VastaaPoista
 4. Hei osaatko sanoa mikä tuo viimeisessä kuvassa oleva pöytä(?) on? En ainakaan nettisivuilta löytänyt, mutta kovasti kiinnostaisi. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tarkemmin tiedä. Se taitaa olla vain siellä myymälässä myynnissä...

   Poista
 5. Teillä olikin kyllä komea lasti autossa, kun lähditte kotiinpäin! Minä en yllättäen innostunut noista lyhdyistä, mutta jäipä muille enemmän :-D Oli kiva nähdä taas, vaikkei kauheasti ehdittykään juttelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihana nähdä, pitäisi nähdä joskus ihan kunnon ajan kanssa kyllä! :-)

   Poista