sunnuntai 28. lokakuuta 2018

Joulumarkkinoille valmistautumassa

Kuten varmaan jo moni internetversiota blogistani lukeva on huomannut, tuossa sivupalkissa keikkuvasta mainoksesta, että Parolan aseman joulumarkkinat tulevat taas tänäkin vuonna ja minäkin olen siellä mukana myytävieni kanssa tottakai. 

Markkinahulinat ovat siis jo alkaneet täällä, kun olen täyttänyt varastojani pullolleen myytäviä ja suunnitellut myyntipaikan stailausta ja esillepanoa. Tänä vuonna minulla onkin, ainakin omasta mielestäni koko aulan söpöin myyntipaikka. Olen nimittäin saanut käyttööni ihan kokonaisen pienen huoneen aulan kyljestä! Siellä minulla onkin sitten ihan oma piskuinen putiikkini! Kerron siitä varmasti teille vielä lisää lähempänä markkinoiden ajankohtaa.

Kylttikauppias on ollut täällä ahkerana ja saanut vihdoin materiaalipuutokset sen verran kuriin, että markkinoille menevät myytävät alkavat olla jo valmiina. Joukossa on muutama uusikin kyltti, joita saa toistaiseksi ostaa vain tuolta markkinoilta. Lisäilen niitä kylttikauppani puolelle sitten markkinoiden jälkeen, kun saan taas seuraavan materiaalikuorman, että ei tarvitse siellä murehtia jos ei tuolloin paikalle pääse. Posti kulkee kyllä sen jälkeenkin.

Pikku putiikistani markkinoilla löytyy sitten myös taas muutama näitä tekokasveista askartelemiani kransseja. Näitä on kahta eri laista ja kokoista. Lisäksi tulee tietysti aimo annos käsintehtyä keramiikkaa, amppeleita, puutähtiä, leikkuulautoja ja mitä tässä nyt vielä saattaa keksiäkään. Esittelen niitäkin vielä lisää tässä matkan varrella ennen markkinoita.

Tulossa on jälleen ihan huikeat markkinat, kannattaa kyyläillä tuota facebook-sivua jonne päivitellään tietoja ja kuvia markkinamyyjistä ja tuotteista ja muista ihanuuksista mitä paikan päältä sitten löytyykään! 

Parolan aseman joulumarkkinat is coming again this year and I'm going to be there with all my lovely handmade items. Here's something I'm bringing with me: some cute handmade cardboard signs and diy-wreaths made of artificial plants. I'll also bring along my hand made pottery and other nice things I'll tell you about later. 

4 kommenttia:

  1. Oi, odotan jo niin lähestyvää joulua ja joulumarkkinoita.
    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Lukijaksi :) Löysin blogiin ystäväni vinkkauksesta.
    Voih, miten ihanan näköisiä kylttejä, tiedän että tyttäreni myisi etusormensa tuon pääkallokyltin takia.. Harmi vaan kun en pääse joulumarkkinoille, olen menossa leikkaukseen juuri saman viikon torstaina :(

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanat noi kranssit ❤ ja vitsi miten hyvä idea onkaan tehdä ikikranssi tekokasveista. Montako kasvia tarvii per kranssi? Niin huippu idea, että täytyy ehkä koklata tehdä 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vasemmanpuoleisiin noin 33cm halkaisijaltaan oleviin meneeabout yksi Ikean tekokasvi per kranssi. Jos tahtoo paksumman niin laittaa enemmän. :-)

      Poista