perjantai 19. lokakuuta 2018

Kasvihuone talviteloilla

Silloin syyskuussa, kun oli ne kurpitsakuvaukset kasvihuoneessa tuli samalla tehtyä sinne suursiivous ja osin talviteloille laitto, kun muutakin pihaa siivoiltiin. Sen kuvauspäivän illan annettiin olla vielä niillä sijoillaan, mutta seuraavana päivänä vaihdettiin vähän järjestystä. Kaikki kesän rottinkikalusteet pistettiin pihalta varastoon ja tänne sisälle nosteltiin metallijalkaiset pihakalusteet säiltä suojaan. Viimeiset kesäkasvit ja yrtit saivat vielä jäädä ja muut nosteltiin sisälle portaikkoon talvehtimaan.

Ja vaikka näiden kuvien ottamisesta onkin jo muutama viikko, on tuolla vielä pari kurpitsaa koristeena, tosin vain noita koristeversioita, muut on jo pistelty parempiin suihin. Oliivipuukin vielä odottelee siellä että koska kelit viilenevät niin paljon, että sisälle pitää ottaa.

Tunnelma tilassa on kyllä kohdillaan nyt ja tuosta on helppo sitten stailata tämä jouluiseksi. Vähän havuja ja kynttilöitä niin se on siinä. Tämä on kyllä kiva pihakoriste tähän vuodenaikaan kun on tällainen lämpimän näköinen pihamaja keskellä puutarhaa. Sitä on niin kiva kurkkia ohimennessään ja ihailla kuinka kotoisalta se näyttääkään. 

The tiny conservatory in our garden was styled to it's fall look a couple of weeks ago. All the summer furniture was put to storage and the garden furniture went in. Now it looks so warm and cosy when the lights are on in the darkness of october.

1 kommentti:

  1. Kertakaikkisen ihana tunnelma noissa kuvissa. Tekee mieli piipahtaa kuuman kaakaomukin kanssa sinne hetkeksi rauhoittumaan :)

    VastaaPoista