sunnuntai 27. elokuuta 2017

Paluu alkuperäiseen

Ja mihis se vitriini sieltä eteisestä uusien naulakkoratkaisujen tieltä sitten? No olohuoneeseen tietysti, siellä oli juuri sen vitriinin levyinen tila johon sitä oli aivan pakko saada sovittaa ja kas, sehän sopii niinko hansikas. Nyt se pääsee taas niihin hommiin mihin se on alkujaan tehtykin eikä tarvitse esittää olevansa jotain muuta.

Mitat ja lookki passaavat tuohon just noin, mutta yksi pieni tuunaus täytynee tehdä jotta tuo kokonaisuus tulee vieläkin paremmaksi. Tuo musta kaappi nimittäin on nyt aivan liian synkkä tuollaisenaan joten ajattelin hieraista sen maalilla saman sävyiseksi vaaleaksi kuin vitriinikin on. Se on jo ajatuksen tasolla niin herkullinen idea, ettei se voi mennä metsään. 

Oikein odotan jo että pääsen tuonne vitriiniovien taakse aarteitani nätisti asettelemaan, toiseen oveen täytyy vain lasi käydä ostamassa ensin, edellistä kun ei koskaan minun aikanani ollutkaan ja sitten minun täytyy keksiä minne ihmeen talteen laitoin tuon kaapin alaosan kiskot kun purin toisen oven irti naulakoksi asetaessani. Jossain hyvässä tallessa ne on kun ei vielä ole vastaani tullut.

Mutta ensin maalataan musta kaappi vaaleaksi ja laitetaan tietenkin myös se eteinen kuntoon ja, mutta on se hieno nyt kun se on taas vitriini.

The glass cabinet previously known as our coat rack moved to the living room and looks quite delicious there, don't you think. Fits the space perfectly, but the black cabinet next to it looks a bit too dark and gloomy now, so I'm going to paint it light, as the class cabinet is. I just know this idea is going to work out gloriously and make this dark corner of the room brighter.

1 kommentti: