keskiviikko 30. elokuuta 2017

Kenkähyllypenkin synty

Kun olin tarpeekseni googletellut erilaisia kenkäsäilyttimien kuvia inspiraatioksi eteiseen, löysin silmiäni miellyttävän mallin ja aloin tutkia varastoistani materiaaleja sen toteuttamiseksi. Niitä sopivasti löytyikin sen verran ettei rautakaupasta tarvinnut tällä kertaa ihan hirveästi kantaa uutta puuta tätä varten.
Osa liimapuulevyistä on vanhoja keittiöhyllyjä kaappien välistä ja osa porstuassa olleen laatikkohyllyn kantta. On se hyvä etten suotta heitä hyvää materiaalia pois vaan säästän aina jos jotain muuta tekee. 

Malli on siis kasassa ja nyt on vaiheessa laittaa kansi ja koristelistat paikoilleen ja kuten kuvasta näkyy joudun tekemään kannen kahdesta palasta, mutta kun sellaiset palat minulla jo varastoissani on niin en viitsi suotta käydä uutta pitkää palaa ostamassa vain näön vuoksi. Luulen ettei kukaan muutenkaan huomaa lopputuloksesta että se ei ole yhtä puuta.

Nyt siis vain pikku nikkaroinnit vielä ja sitten kittaus, hionta ja maalaus niin sitten tässä on kyllä aika hieno kenkähyllypenkki, vaikka itse sanonkin.

Googled some photos, got an inspiration, checked I had most of the materials and got to work. Still need to make the top, put some moldings and paint it, but it's starting to look quite good already. The perfect shoe rack shelving to our tiny hall.

3 kommenttia: