lauantai 26. elokuuta 2017

Eteisen uusi tuleminen

Piti laittaa postausta niistä Kuopion kirpparilöydöistä, mutta en nyt millään malttanut kun on uusi inspiraatio viemässä taas. Kirppisostokset kerkiää kyllä, nyt on ihan pakko saada posmottaa eteisen uudesta tulemisesta ensin. 

Tällai kylmänä kesänä on eteisen edellinen naulakko ollut niin täynnä villavaatetta ja takkia että kyllästyin siihen ettei se näkynyt sen tavaravuoren alta laisinkaan. Pian vuoden ollut niin täynnä koko ajan että alkoi jo särkeä silmien lisäksi mieltä. Päätin löytää tilalle jotain parempaa ja sehän löytyikin melkein heti.

Tämmöi vanha, aiemmin kuulemma koulussa palvellut tappinaulakko on tuohon tilaan niin paljon passelimpi ja kun tämä kaunokainen mitoiltaankin kävi suoraan oli päätös sillä selvä. Tällainen se olla nyt pitää. Neljätoista pitkää tappia vetävät vaatetta siihen niin paljon ettei tosikaan eikä ole pelkoa siitä että tila loppuu ihan heti kesken.

Värin vaihdan vain uudempaan, ehkä johonkin vaaleaan ja alapuolelle rakennan ehkä itse jonkinmoisen kenkätelineen tai lokerikon tai penkin tai kaiken sen yhdistelmän niin jo on sitten nättiä eteistä tässä, vaikka kuinka kylmiä kesiä pitelisi ja pilkkihaalareita olisi täynnä tuo.

I was so sick and tired of the amount of coats (during this cold summer) on the previous coat rack we had in the hall, that I decided to try to figure out something more spacious to replace it. I didn't have to look for long when I found this beautiful vintage coat rack that suited the space perfectly. 

Now I just need to paint it over, a bit lighter and maybe build some cool storage bench below for the shoes and this space is going to be so pretty again, even with tons of coats hanging there.

5 kommenttia:

 1. Mahtava löytö. Juuri tuon tyylinen naulakko on itselläkin ollut hakusessa jo jonkin aikaa.

  VastaaPoista
 2. Tosi upea naulakko! Kyllähän tuo menisi myös tuon värisena aivan hyvin. Mun on pakko käydä meidän pikkueteisen kimppuun myös. Lähinnä kymmenet kenkäpari särkevät päätäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muinulla sama ongelma, mutta nyt onneksi ratkaisu kenkien säilyttämiseen on alkanut hahmottua. :-)

   Poista
 3. Oi, oi mikä löytö. Valmista tulosta odotellaan. - Ritu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen voi mennä tovi, kun en ole keksinyt sitä väriä vielä. :-)

   Poista