perjantai 4. elokuuta 2017

Nukkekodin olohuoneessa

Remontti nukkekodissa edistyy. Olohuoneen uudet kalusteet ovat suurmmaksi osaksi valmiina ja tyyli alkaa löytää kohdilleen. Verhot ovat vielä vaiheessaan ja taidetta pitäisi seinälle vielä tehdä, ehkä yksi valaisinkin rakentaa, mutta muuten tuo rupeaa pian olemaan aika hyvä.

Uusi tyyli on edelliseen verrattuna paljon nuorekkaampi jos 60-luvun alkua tässä talossa eletään. Mummomaisuus sisustuksessa sai väistyä selkeämpien linjojen tieltä ja kaikki ylimääräinen krääsä karsittiin samalla minimiin.

Värimaailma on selkeä ja harkittu ja makuuni hyvin hillitty. Ei mitään värikylpyjä vielä vaan pysytään vähän siinä 50-luvun kyljessä niin kuin muissakin huoneissa.

Lempinurkkani putkineenkin on vihdoin lattialistaa vaille valmis. Taidan jättää tuon ikkunankin ilman verhoa kun tykkään katsella sitä just noin. 

Ja onhan sitä jo vähän testailtu että mitenkä ne nuket tuonne sitten istuu ja istuuhan ne. Oikein hyvin istuu.

The 60's style barbie house in the making is progressing again. The living room is starting to look habitable. There's new sofa, an armchair, a book case and side table and the style and color scheme are more toned down than it was before with it's granny-like furniture and bolder colors. 
Soon, very soon this will be finished (for a while anyways) and I can let you see the house in whole with everything in place.

15 kommenttia:

 1. Eikä, kuinka kukaan voi olla noin taitava, ihan mies piti pyytää tulla katsomaan aikaansaannoksiasi. Tähän asti olen vain kehunut värimaailmaasi ja yleensäkin blogiasi. Kiva on seurata näitä kaikkea. Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno ja ihanat nuo putket! Piste i:n päällä.Toisia huoneita odotellessa... :) Sain juuri ystävältäni ison nukkekodin ja tauon jälkeen oikein sormet syyhyää ministelyyn.

  VastaaPoista
 3. Sä olet kyllä kreisi! Ihailen sun taitoa ja mielettömän pitkäjänteistä työskentelyä.

  VastaaPoista
 4. Hei, minä luen blogiasi enkä koskaan ole kommentoinut.
  Aivan huikeaa miten taitavasti tehty.
  Minäkin esittelin miehelleni joka ihasteli taitoasti.
  Huiput nuo putket.
  -H-

  VastaaPoista
 5. It´s so beautiful. Why am I not a barbie? I´d like to live there...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D If you ever turn in to a barbie you're more than welcome to come and live in my barbiehouse.

   Poista
 6. Oi miten upea♥ Kyllä saa olla taitava että tuollaisia loihtii..Hieno!!

  VastaaPoista
 7. Lähtee järki, kun on niin ihana!

  VastaaPoista
 8. Ihan mielettömän upea, kyllä sä oot näppärä!

  VastaaPoista