tiistai 7. kesäkuuta 2016

Pyykkinurkan rauhoitus

Kyllästyin ihan totaalisesti keittiön pyykkinurkassa aiemmin olleisiin punaisiin asioihin ja onnekkaasti kun kirpputorilta löytyi uusi, sopivampi pyykkikori aloin karsimaan punaisia pois.

Tein vaihtarit lääkekaapista asuntovaunun kanssa koska tässä ei ole sitä punaista ja tämä on isompi. Se toinen pursusi alati yli ja tarvikkeita sai etsiskellä sitten kepin kanssa pesukoneen takaa. Lähtöpassit sai myös vanha radio kaapin päältä sekä muut turhat roippeet. Nyt on tila paljon rauhallisemman näköinen ja voin keskittyä siellä oleelliseen.

Ja se oleellinenhan on minun tapauksessani saippua. Niin kun tiedätte olen aivan hulluna tuoksuviin pesuaineisiin ja mitä ekompaa sen parempi. Uusin löytöni ovat nämä Planet Puren pesu- ja huuhteluaineet. Aivan mielettömän ihanat tuoksut kaikissa, voisin vain istua ja nuuhkia noita purkeisstaan. Pesty pyykki ei kuivuttuaan tuoksu enää juurikaan, mutta se korvautuu sillä tiedolla että nämä ovat täysin ympäristölle ystävällisiä tuotteita. Iso peukku näille siis.

Pullojen takana piilottelee se kaikista vähiten eko ison merkin pesuaine, asia jota vähän häpeilen, mutta valitettavasti painia harrastavan miehen treenivaatepyykkiä on niin paljon ettemme kehtaa tuhlata näitä ekoja siihen. Näitä kun en paikallisista marketeista (vieläkään) saa.

Ja hei, oletteko huomanneet että Suomen kaunein koti äänestys on alkanut?  Täällä numerolla kuusi kilpaileva rento rintamamiestalo Järvenpäästä perhosia vatsassaan odottelee ääniänne.

Got so totally tired of the red color in my laundry corner that when I found this wicker basket I tossed all the reds away from here. Now I can focus to the more important things like my new favorite washing detergents. Planet Pure products smell so good I could just sit there and suck the smell right out of the bottles. 

P.s. The voting for the most beautiful home in Finland has begun. I'd be ever so grateful if you would vote for my house, number six. 

26 kommenttia:

 1. Äänestin teitä eilen. :) Mielestäni teidän koti oli ehdottomasti mielenkiintoisin ja persoonallisin. Toki ne uudet linnatkin komeita oli, mutta niistä puuttui sellainen tunnelma ja kotoisuus mitä teiltä löytyy.

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti paras ja kaunein koti!!

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä edellisten kanssa, myös minä äänestin teitiä. Moni kilpailevista kodeista on kyllä sen näköisiä, että asuuko niissä ketään, on minun mielipiteeni. Pidetään peukkuja.

  VastaaPoista
 4. Äänestetty on ;) - Ihailin lofteja ja niitä muitakin vanhoja taloja, mutta teidän kodissa oli juuri sitä jotain :)

  VastaaPoista
 5. Täältä myös lähti ääni teille, ehdottomasti kisan kaunein ja persoonallisin koti!

  VastaaPoista
 6. Ääni tuli täältäkin 👍🏻

  VastaaPoista
 7. Samoin täältä lähti ääni teille ja peukut on pystyssä..:)

  VastaaPoista
 8. Äänestin.
  Ja tiedät varmaan mitä ja miksi!
  Terveisin Kirsi Maria

  VastaaPoista
 9. Äänestin. Perusteluina persoonallinen sisustus ja taitava tekijä -sinä!
  terveisin toinen järvenpääläinen

  VastaaPoista
 10. Hieno uusi logo ;)
  Ja hieno pyykkinurkka!

  VastaaPoista
 11. Äänestin myös teitä! Ihanan persoonallinen koti ja monia sisustusratkaisuja, mitä haluaisin omaankin kotiin. Monet muut oli vähän turhan valkoisia ja kliinisiä.

  VastaaPoista
 12. Äänestetty teidän ihanaa kotia <3 Kodin täytyy näyttää kodilta,ei suoraan huonekalukuvastosta revityltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitähän tämä ensisijaisesti on, ihan tavallinen koti. Kiitos äänestä. :-)

   Poista
 13. Sait myös minun ääneni. Ihan kivoja koteja kaikki, mutta teidän kotinne on ainoa koti, jossa voisin kuvitella itse asuvani. Ihana kotoisa fiilis ja paljon hauskoja ideoita, mutta kaikki hyvällä maulla eikä missään kohtaa vedetty överiksi.

  VastaaPoista
 14. Sait myös minun äänen. Osoitat mielikuvituksen, kekseliäisyyden ja kierrätyksen taidot niin upeasti. Eikä suurilla rahoilla rakennetut linnat ole läheskään niin lämmintunnelmaisia ja kotoisia kuin sinun omin käsin laittamasi koti.

  VastaaPoista