sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Uusia kalusteita pihalle

Tässä savitöiden kuivuessa oli aikaa surffailla nettikirppiksillä ja kas, meillä on uudet puutarhakalusteet. Oli kyllä ihan muut suunnitelmat tuohon kohtaan pihaa, mutta kun nämä näin se vaan jotenkin naksahti kohdilleen se ajatus.

Olen tällaisia katsellut aina välillä sisustuskirjojen ja -lehtien sivuilla ja uneksinut että jos joskus vastaan tulevat. No aiemmin eivät olleet tulleet ja olin jo melkein haudannut koko unelman kunnes nyt tärppäsi. 

Nyt kun vielä osaisin päättää että millä värillä nuo oikein maalaisin, sillä väriä niihin pitää tulla. Aivan liian tylsää olisi jos ne tuollaisiksi jättäisin. Joku ihana harmaa ehkäpä tai vihreä tai vihreän harmaa. Oli se väri sitten mikä hyvänsä niin ai että kun näistä tulee varmasti sievät (jolleivät ole sitä jo).

Now that my pottery is drying I had the time to surf around internet fleamarkets and oh boy, we have a new garden set on our yard. I initially had a completely differend plan for that spot, but when I found these something just clicked. Now I just need to decide whether to paint them grey or dark green, or grey-green. Never the less I know they'll look awesome when done.

11 kommenttia:

 1. Jopas ovatkin kauniit :D, en kyl maalais yhtään millään. Ne niinku istuu tuohon ku ois aina siinä olleet.
  Marja kommentoi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidemmän käyttöiän saan kun suojaan nuo puuosat nyt kunnolla. odotas vain kun näet valmiina tämän setin. :-)

   Poista
 2. Ihanat, mä olen kanssa puutarhakalusteita metsästänyt, mutta ei tärppää täällä, epistä ;) Ei vaan, ihana kun löysit ja näyttävät tosiaan siltä kuin olisivat aina juuri tuossa olleet... Mielenkiinnolla odotan, minkä väriset niistä tuleekaan...

  VastaaPoista
 3. Hieno setti, jättäisin tuollaiseksi :)

  VastaaPoista
 4. Pitäisikö sitä maalaamista vielä miettiä. Vaikka juhannukseen asti edes. Tuunaajat tarttuvat niin helposti tuunausvälineisiinsä, kun se niin helposti käy :) Tosi Ihanat ovat, ja juuri tuollaisenaan. Nimim. Wabi sabi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kuin aiemmalle kommentoijalle jo sanoin niin tuo paljas puu kestää paljon pidemmälle kun käsittelen sen. Ajattelin nauttia tästä kalustosta vielä vuosikaudet. Ja siksi toisekseen tuosta ikävästi irtoaa koko ajan tuota ruskeaa pieninä lisuina joten paklkokin sille on nythetinyt tehdä jotain. ;-)

   Poista
 5. Harmaa olisi varma - mutta ehkä liian varma ;)
  Vihreän harmaa!!??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen illalla olin sitä mieltä että vihreä. Tänään aamulla että harmaa. Huomenna menen maalikaupoille että siihen mennessä se on päätettävä. :-)

   Poista