keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Mansikoita ja puutarhavaloja

Viimeinen viikko on ollut niin ihana ja lämmin etten ole juurikaan ehtinyt päivitellä koko blogia kun on ollut niin paljon kaikkea mukavaa kesäistä tekemistä.

Viikonlopulla kävi vieraita, ihania naisia joiden kanssa kilisteltiin kesälle ja elämälle. Ihan mahtava kesädrinkki syntyy simppelisti Fresitasta ja mansikoista. Eikä yhtään niin makeaa kun voisi kuvitella vaan ihanan mansikkaista ja raikasta. Suosittelen.

Lämpimän illan evääksi sopi hyvin tortillapohjiin paistetut pizzat, täytteenä mm. tomaatti, sipuli, parmankinkku, parmesaani sekä vähän vihreää. Ja nämä tietysti nautittiin noista ihanista ruotsalaisista Berså-lautasista jotka otetaan esille aina kun aurinko paistaa.

Juhlan kunniaksi myös puutarha sai ylleen vähän tuiketta. Riisun kesäksi aina pois lukuisat jouluvalot, mutta jätän parit aina jonnekin että voi pimeimpinä iltoina vähän tunnelmoida. Nyt laitoin yhden pitkän ketjun myös taivasta vasten, puusta puuhun käytävän päälle ja tunnelma muuttui oitis aika välimerelliseksi.

It's been so nice and warm lately that I haven't had any time to visit my blog even. There's been too much nice things to do when the weather was smooth. We had a small gathering over the weekend with some nice ladies. We had drinks with strawberries and tortilla crust pizzas. I even decorated the garden with some twinkle lights.

10 kommenttia:

 1. Onpa kaunis puutarha valaistuksessaan!

  VastaaPoista
 2. Tuo jalkalamppu on kyllä niin ihana. Taidan rakennella käyttämättömästä rottinki sisäjalkalampusta ja "jouluvaloista" samanmoisen kuistille, vaikkei siitä kyllä yhtä hyvä tule.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mutta tuokin kuulostaa hienolta idealta! Varmasti tulee yhtä hyvä, ellei parempikin. :)

   Poista
 3. Fresita=kesä :)
  Ihana valo tulee tuosta jalkalampustakin - miten huonemainen olo!

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtava tunnelma valaistus.
  Tuuppas käymään Aurinkokujalla ja osallistu arvontaan.
  Hyvää keskiviikko iltaa.

  VastaaPoista
 5. Onpas ihana tunnelma! Mutta sitä ihmettelen, että miksi ihmeessä skumppalaseissa on Iittalan mainostarrat kiinni? Toki jos ne on saatu yhteistyön merkeissä sen ymmärtää. Aika moni vain jättää tarrat laseihin ja sitä jaksan ihmetellä.

  Marika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo ovat sen verta uusia laseja etten ole ehtinyt edes tarroja poistella vielä. :-)

   Poista