sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Tärkeitä ja kauniita

Olen sellaista ihmistyyppiä jolla tietokonepöytä on aina sekaisin ja siinä lojuu tavaraa jos jonkinmoista. Tykkään että näkösällä on kauniita ja tärkeitä asioita, joskaan eivät siinä pöydällä ole välttämättä ihan yhtä nätisti asetellut kuin näissä kuvissa. 

Merchant & Millsin ihastuttavat sakset ostin itse itselleni joululahjaksi Kaunisteen putiikista taannoisella joulurallilla. Marraskuiselta kirpputoriretkeltä löytynyt pötkö suksitervaa on myös sekä kaunis että kiva. Tykkään tervan tuoksusta tosi paljon ja otan tuosta välillä nuuhkut ihan vaan fiilistelläkseni.  Ja numero 42 vaan tuntuu erityisen hyvältä juuri nyt.

Ylivoimaisesti paras joululahja oli kyllä nämä oman lapseni käsin minulle maalaamat koirakorvikset, joissa malleina tietenkin omat koiramme. Aivan mahtava idea ja toteutus ja liikutuin ihan sydänjuuriani myöten noista. 
Hieno paperiklipsu on taasen niin hieno kaikessa patinassaan että lojuu pöydällä puhtaasti siksi.

Toiselle sijalle joululahjakisassa pääsi mieheni minulle ostama Leathermanin käsikoru. Olin sitä ihan pukilta toivonutkin, että olisi kerrankin kunnollinen rannekoru. Ehkä tarkoitettu lähinnä miehekkäille miehille, mutta minä tykästyin sen tyyliin ja käytännöllisyyteen että päätin sen sopivan myös naisellisille naisille. Jouduin tosin poistamaan siitä pari riviä työkaluja jotta se istuu kapeaan ranteeseeni, mutta jäi siihen vielä paljon hyödyllisiä siltikin, minusta kun ei koskaan tiedä milloin se inspiraatio rakennella iskee ja on näppärää että työkalut ovat silloin lähellä.

Lillabruketin käsirasva on myös kuivakätiselle tuoksufriikille tärkeä jossain käsillä.
Ei ollenkaan siis hassumpi kokoelma asioita pöydälläni. Esteettisiä, tärkeitä ja hyödyllisiä asioita jotka vielä kaiken lisäksi sointuvat toisiinsa näin kauniisti.

I always have stuff on my computer desk. Mostly pretty things and things that have some meaning to me. Here's some of my favorites at this moment. The cool sciossors I got myself as a christmas gift from Kauniste shop. The Chihuahua earrings were made by my son to me for christmas and portray our two dogs. The leatherman arm bracelet I got from my husband and the number 42 just feels special right now.
The paper clip is just simply pretty. The odd looking thing on the top (of the first pic) is actually a vintage stick of ski tar, I love the smell of it. And the hand lotion is my favorite and always there if I need it. It's also pretty neat that all of the stuff visually matches each other nicely.

5 kommenttia:

 1. Aivan ihastuttavia esineitä, joita oli kiva fiilistellä näin tietokoneen näytönkin kautta. Ja nuo koirakorvikset on aivan huippusuloiset ja taitavasti toteutettu. <3

  VastaaPoista
 2. Mielettömän kaunis kuva.

  VastaaPoista
 3. Ihanat nuo korvikset ja varmasti sinulle passeli tuo rannekoru :)

  VastaaPoista
 4. Naulan kantaan tuo mitä sanoit tietokonepöydästä! Tosin tällä puolen ruutua sen täyttää pääasiassa erilaiset epäsiistit paperipinot, tosin löytyy täältäkin paperiklipsejä, käsin kirjottu penaali, puinen lankarulla jne. Ne vain ovat ikävästi hautautuneet sinne paperien alle :D ehkä jonkinlainen uudenvuoden siivous olisi paikallaan että ainakin pöydänpinnan pääsisi näkemään (joka on kivasti vähän koloille kulunut ja patinoitunut musta peilipöytä).

  VastaaPoista
 5. Oma työpöytä myös aina sekaisin,paperipinoja vinot pinot!Mutta välillä innostun siivoamaankin,mutta pitäisi keksiä miten pieniä laatikoita hyllyyn sais nätisti,ja niiden sisään tavaroita pois näkyviltä.

  VastaaPoista