maanantai 18. tammikuuta 2016

Lisää kontrastia

Nyt kun olohuoneessa on niin valkoista ja samalla niin pimeää koska vuodenaika, niin on ihan hirveä himo oikein isoihin kontrasteihin. Vanha ja kulahtanut musta näyttää niin kivalta tuossa tilassa nyt.
Sain luvalla lainata lapsen huoneesta sängyn pielen haitarilamppua olohuoneen nurkkaan koska mielessäni olin sitä jo siihen niin paljon sovitellut. Lopputulos näyttää niin herkulliselta että täytynee metsästellä lapselle pian uusi yövalo tilalle.

Kiva on myös vähän pyöritellä muitakin tavaroita ympäriinsä, huoneesta toiseen. Kun on niin tottunut katsomaan joitakin esineitä tietyssä paikassa näyttävät ne silmiini ihan uusilta kun paikkaa välillä vaihtaa. Lääketieteen opetuskallo sopii nyt olohuoneen kylmään tunnelmaan mitä parhaiten. Vai mitä olette mieltä?

Since the living room is now white and it's still dark (because of the winter) I started to crave some more contrast in the space. I had been thinking of this scissor lamp in my sons room and as he didn't mind me borrowing it down I finally got to test it out here. Unfortunately it works so well here I might have to get him a new bedside lamp now (and since he already has another scissor lamp in his room).

10 kommenttia:

 1. Tänään myös ajattelin,että jotain väriläiskää olkkariin pitäisi saada.Alkaa tuo kevään odotus tekemään taikojaan,mieli halajaa valoisempiin asioihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla tekisi mieleni mennä ostelemaan uusia huonekasveja kevään kunniaksi, mutta pakkanen vielä onneksi rajoittaa näitä suunnitelmia.

   Poista
 2. Hui miten ihana tuo pääkallo ! Sinulla on tuota silmää, taas joudun toteamaan :)

  VastaaPoista
 3. Upea valaisin ja sopii kyllä tosi hyvin tuohon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin sopii ja nyt pitää löytää lapselle uusi valaisin :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Eikö. Ja ihan kotomaasta löysin pari vuotta sitten kirppikseltä.

   Poista
 5. Parhaiten kallo sopisi minun olohuoneeseeni.

  :D

  VastaaPoista