keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Karvainpoisto

Näin kesän korvilla sitä pitää harventaa vähän karvoitusta myös sisustuksessa. Paksut karvaiset taljat ovat himpun liian kuumia jos vähänkään lämmintä on. Vanha nappisohvamme on talvisin aivan hautautunut lampaantaljoihin jotka tekevät siitä ehkä maailman mukavimman, mutta joskus sitä haluais nähdä myös niiden alle, tuo pikkusohva kun on mielestäni ihan supernätti lajinsa edustaja, kokonsa ja muotojensa tähden aivan nappi tähän huoneeseen.

Yksi talja sohvalle kuitenkin sai jäädä, se olisi ehkä ollut liian alaston ilman ja pitäähän perheen pikkukoirilla olla jotain lämmikettä kesäisinkin. Meksikolaisine sukujuurineen ne tuntuvat palelevan aina kun lämpötila on sisätiloissa alle +25 astetta ja täytyy tässä tunnustaa että niin teen kyllä minäkin.

I did a little fur removal in the living room. The vintage Chesterfield look a like is buried under sheep hides in the winter but in the summer the hides make the couch far too warm. One hide I had to leave, our little Chihuahuas need some warm in the Finnish summer and sometimes I do to.

7 kommenttia:

 1. Hei jossain postauksessa olit tehnyt betonikirjoja. Et kuitenkaan paljastanut miten olit ne tehnyt niin oikeiden näköisiksi. Olisiko teko-ohjetta mahdollista saada näin kesänkynnyksellä? Terkut Lahdesta Susanna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, valitettavasti niiden valmistusmenetelmä on ihan oma salaisuuteni koska aion valmistaa niitä myytäviksi.

   Poista
  2. Ok. Ne oli tosi kivoja. Täällä on heti yksi joka voisi ostaa pari sellaista, kun laitat niitä myyntiin. Tai voiko niitä tilata?

   Poista
  3. Kyllä se varmaan onnistuu. Koitan avata "tehtaan" tässä lähiviikkojen aikana. Pitää vaan keksiä niille sitten sopiva toimitustapa, painavat melkein kolme kiloa kappale :D Minäpä ilmoittelen tässä blogissa jahka niitä alkaa taas syntyä.

   Poista
 2. Blogi täynnä aarteita... Betonikirjoja voisin kyllä ostaa, kunhan myytäväksi asti saat.

  VastaaPoista