torstai 8. elokuuta 2013

Vaunuretkellä osa I

Vihdoinkin pääsin vaununi kanssa tositoimiin kun läksimme lapsen kanssa kahdelleen kalastuslomareissulle.  Ensimmäinen etappimme oli Sysmä ja siellä ystäväperheen kesämökki. Vaunu piti tietysti asetella nätisti ja leiri perustaa eikä se ihan hirveän vaikeaa ollut kun hyvä tontti löytyi heti. 
Oikein leppoisaa oli vaunussa yöpyä ja vielä leppoisampaa aamuisin heräillä. Kaksi yötä vietimme Päijänteen rannalla kunnes suuntasimme taas eteenpäin kohti seuraavaa kalajärveä.

EDIT: Reissu siis tehtiin jo. Nämä postaukset siitä tulevat vähän jälkijunassa kun ei ollut tietokonetta matkassa :-)

Ja eihän se ole reissu eikä mikään jos ei äiti saa vähän kirppistellä. Alla kuva saaliista Sysmän toreilta. Erityisen mieluisa oli tuo kuparinen vati. Siitä tulee se alaosa lamppuun jota tässä aiemmassa postauksessani kaavailin. Ja vihdoin löysin myös sen puuttuvan vetimen yläkerran vitriiniin. Huippua.

Finally I got to take my caravan for the road trip we had been planning with my son. He got to fish and I went to see local fleamarkets. The first stop was at my friends summer house in Sysmä. Perfect place for my caravan and perfect finds from the fleamarkets. I found the bowl to make the lamp I planned from my earlier find. And the one missing hadle to my cabinet upstairs.

2 kommenttia:

  1. Hienot löydöt. Mukavaa kalareissua! :)

    VastaaPoista
  2. Kauniisti siivilöityy auringonvalo lehvistön läpi. Ja kesäkirppikset on aina hyvä juttu!

    VastaaPoista