keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Makuuhuone heinäkuussa

Makuuhuoneessa ei meillä myöskään järjestys hevillä vaihdu. Huone on  niin pieni ja katto laskee juuri sopivasti ettei kalusteita yksinkertaisesti saa muuhun järjestykseen, ellei sitten moottorisahaa ala käyttää. 
Vaihtelua huoneeseen saa kuitenkin helposti ihan jo pienelläkin vaivalla. Vaihdoin verhot kesäisempiin ja siirtelin opetustauluja niin johan on taas eri tunnelma.

Veikeät metalliset nojatuolisilhuetit ovat kenties olleet vanhan verhoomon malleja. Kuvittelisin näitä asetellun kangasmallien päälle nähdäkseen miltä minkäkinlainen tuoli näyttäisi eri kuosilla. Mene tiedä, nättejä ovat ja koskapa muualla ei sopivaa seinää ollut niin päätyivät sängynpäätyyn näytille nämä.

In the bedroom one can't really change much since it's so small that the furniture can't really be moved around. So I changed the curtains and the educational boards to get a little different feel to the room.
The vintage cast iron sofa samples must have been used to look how different fabrics look on different type chairs. Now they just look good on the wall behind the bed.

6 kommenttia:

 1. Tykkään tuosta teidän sängystä...kaunis!

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää makuuhuone heinäkuussakin :) Tuo kaappisi on kyllä huikee ja nuo nojatuolisilhuetit huippuja!

  VastaaPoista
 3. Tykkään teidän makkarista, kaunis, rento tunnelma, kaikkea kivaa, ja ihania täkkejäkin pilkottaa tuolta piilosta :)

  VastaaPoista
 4. Kivannäköistä, kaunis sänky!

  VastaaPoista
 5. Kivannäköistä, aina on sulla jotain kivan erikoista, nyt nuo huonekalusiluetit :)
  Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta

  VastaaPoista