sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Kesäsiivousta part I

Sain vihdoinkin revittyä itseni irti asuntovaunun kimpusta ja päätin pitää pari päivää "vapaata"  keskittyen kesäsiivouksen tekoon pihalla ja siihen liittyvissä tiloissa (kevätsiivous jäi tosiaan tekemättä tänä vuonna). Kerkesin minä käydä rentoutumassa vähän kirpputoreillakin ja sieltä tarttui mukaani mm. tuo veikeä kieletön viulu ja minun makuuni ihanan värinen tikkataulu.

I just had to take a few days off of the caravan project and decided it was time to clean up the porch. I also needed to go fleamarketing since that's the best way of relaxing for me. I found the old fiddle and the dart board for only six euros. 

4 kommenttia:

 1. Ihana on porstuanne!
  Ja ihana on viulu, vaikkakin kieletön...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja minä mietin jo sitäkin että miten hienon joulukoristeen tuosta viulusta saakaan...

   Poista
 2. Harmi, ettei asuntovaununne mennyt eka kerralla katsastuksesta läpi. Jospa ensi kerralla onnistaisi! Ostamasi viulu näyttää aika hyväkuntoiselta, vaikka siitä näköjään kielien lisäksi puuttuu myös talla sekä viritystappeja. Ehkä siitä saisi vielä toimivan soittimen? Minulla on kaksi viulua, kitkuttelen (kirjaimellisesti, olen huono viulisti) molempia vuorotellen... Toinen on pappani vanha, toinen isäni. Viulut ovat kiinnostavia soittimia, jokainen on yksilö. Millainenkohan ääni mahtaa sinun viulussasi olla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äänestä en tiedä. En ole yhtään soittajaihmisiä. Viulu saa olla ilman kieliään ja palvella nyt ainakin toistaiseksi ihan koristeena. Omistan myös trumpetin, josta saan tuskaisen puristelun jälkeen aikaan yhden kimakan törähdyksen - sanomattakin selvää että senkin tehtävä on vain ilahduttaa minua ulkonäöllään :-)

   Poista