sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Iltapäivän varjossa

Uusi sohva löysi paikkansa juurikin siitä mihin sen kuivumaan tälläsin. Jotenkin ympäröivä värimaailma vain sopi sen kanssa niin hyvin yhteen ja paikka iltapäivän varjossa on mitä mainion istuskeluun. 

Tänä vuonna olen  innostunut kasvattelemaan kaikenmoista ruukuissa. Tillin sain ihan itse kasvamaan mutta tomaatintaimet hain kiltisti kukkakaupasta. Jotain olen itsestäni vuosien varrella jo oppinut ja tiedän, että helppoa sen olla pitää, jos alan liiaksi hifistelemään menee kaikki päin honkia kasvien kanssa. Toistaiseksi piharuukuissa on kaikki hyvin (porstuan kasvihuoneessa taas on kato käynyt, mutta siitä tuonnempana).

The new sofa found it's place right there where I put it to dry. The surrounding colors match it so nicely and the place is perfect in the shade in the afternoon.
This year I've tried to keep a little potted kitchen garden. I managed to grow some dill but the tomatoes I got from a local nursery (I've learned enough times the hard way to not to try to grow everything from seed myself).

5 kommenttia: