maanantai 17. kesäkuuta 2013

Kesäpäivä Vihreässä talossa

Siskoni Vihreän talon Annika päätti järjestää bloggaajakollegoilleen ikimuistoiset kesäjuhlat mökillänsä ja sinnehän se tieni kärryineni myöskin vei.

Sisko oli juonikkaasti vieraiden tietämättä hankkinut juhlillensa oikein mojovat sponsorit ja kyllä olivat juhliin saapuvat yllättyneitä siitä lahjamäärästä mikä heidät paikalla kohtasi. Oikein joulu keskellä kesää - sanoi moni ja mikäs sen mukavampaa. Ja vaikka itse olin tietoinen lahjoista jo etukäteen oli se silti mahtavaa saada niin paljon kaikkea ihanaa ja harkitusti valittua. Lahjavirta oli niin vuolas etten tähän yhteen postaukseen saanut mahtumaan kuin puolet. Täytyy kuvata loputkin ja laittaa niistä teille oikein erillinen selonteko.

Mukavaa oli myös koota niin monta sisustusbloggaajaa saman pöydän äärelle turisemaan ja kilistelemään kuohuvaa ja tutustumaan toisiinsa. Oli ihana tutustua moniin uusiin tyyppeihin ja samalla tavata monta jo vanhaa tuttua. Päivä oli kaikin puolin onnistunut ja kaunis ja siitä jäi niin leppoisat muistot että täytyypä koittaa ylipuhua sisko tekemään tästä joka kesäinen perinne.

Piilopaikka astiat, Ulla-lautaset, Kastehelmi jälkiruokamaljat ja Essence Plus viinilasit Arabia ja Iittala. Viinit Pernod-Ricard Finland. Method puhdistusaineet Eettinen Luksus. Mustat tiskiharjat ja keittiörätit Musta5101.  Limonaadit Laitilan Wirwoitusjuomatehdas. Puutarhan juhlavalot Sähkötalo verkkokauppa.

My sister gave a party for bloggers at her summer house and that's where I went with my caravan. 
She had secretly organized sponsors for the event and the guests where almost overwhelmed by the amount of gifts they got. It was like christmas in the middle of summer - some of them said.
It was so nice to meet new people and see some "old friends". The day was so pretty and the party a huge success. I really enjoyed every second of it. I hope my sister will do this again next summer.

Piilopaikka-, Ulla-, Kastehelmi-dishes and Essence Plus wine glasses Arabia and Iittala. Wines Pernod-Ricard Finland. Method cleaning Eettinen Luksus. Black brushes and dishcloths Musta5101. Lemonades Laitilan Wirwoitusjuomatehdas. Partylights in the garden Sähkötalo verkkokauppa.

7 kommenttia:

 1. Kaisan blogista jo näinkin kuvia juhlista ja sanoinkin et aivan ihana paikka!! Kuvistakin välittyy ihan mahtava fiilis ja apua mitä herkkujakin! :)

  VastaaPoista
 2. Näinkin jo siskosi blogsissa vilhduksen hienosta vaunustasi...:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos vielä Maria kaikesta, kyydistä ja muusta! :)

  VastaaPoista
 4. Hei! Kovasti alkoi kiinnostaa eräässä pöydän kattausta esittelevässä kuvassa näkyvät sini-valkoiset, aurinkokuvioiset lautaset. Todella upeat, onko tietoa mistä tuollaisia saisi hankittua?

  VastaaPoista