keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Uudet etiketit

Laitoin simat tulille ja samalla inspiroiduin suunnittelemaan myös uuden etiketin pulloihin. Hieman pirteämpi ulkonäkö sopii sekä vappuun että kesään koska ainakin meillä tehdään simaa myös kesäjuomaksi.
Laitan etiketit taas jakoon halukkaille. Itse olen liimannut ne kiinni erikeepperillä ja se kestää pulloissa sen aikaa kun simakin, mutta irtoaa helposti tiskatessa. (Huom. tämä etikettikuva on mitoiltaan isompiin litran pulloihin sopiva, pienennä jos käytät pienempiä pulloja.)
Ja jos aiempien vuosien etikettejä halajaa, ne löytyvät tämän linkin takaa.

I started making mead for labor day and got so inspired that I just had to design a new label for my mead bottles. I wanted the label to look like a soda label so I can use it during the summer too. 
If you are making mead and want to use finnish mead labels on your bottles just print the picture below (it's scaled for 1 liter bottles) and glue them to your bottles. Here you can find my previous label printables.

21 kommenttia:

 1. Kiitos,tänä vuonna kokeillaankin näitä:)
  Viime vuonna liimattiin ihan paperipuikkoliimalla ja toimi sekin hyvin! Nämä ovat ihanan pirteät:)

  VastaaPoista
 2. Mahtavat etiket !!! Voisin kyllä innostua itsekin tekemään simaa kauniilla etiketeillä tämän postauksen jälkeen :)

  VastaaPoista
 3. ihanan herkulliset, nousi vesi kielelle :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan kotoisat etiketit. Taidanpa tulostaa käyttöön. Kiitos, että jaoit hyvän idean eteenpäin! Olen seuraillut idearikasta blogiasi jo jonkin aikaa. Voinko laittaa blogisi linkin tulevaan blogilistaani?

  VastaaPoista
 5. VillaVaahtokarkki, tottakai saat linkittää :-)

  VastaaPoista
 6. Ihania! Kiitos kun jaat nämä:) Meillä ainakin simat saavat tällaisen koristuksen!

  VastaaPoista
 7. hei, en saisi sua houkuteltua tekemään etikettiä myös mustaviinimarjaiselle simalle eli louhisaaren juomalle..?

  VastaaPoista
 8. Päivityksiä, ihan oli uusi simatuttavuus minulle tuo. Sovitaanko niin, että teen sitä kesemmällä kokeeksi ja jos pidän siitä suunnittelen sille oman etiketin :-)

  VastaaPoista
 9. Onpas täällä ihan huippublogi hauskoine ideoineen! Surffasin tänne juuri ja nähtävästi parhaimpaan aikaan kun jokavuotinen siman valmistus on taas pääsemässä alulleen. Kiitos hauskasta etiketti-ideasta! Lisään blogisi omani suosikkilistalle jos passaa.. :)

  VastaaPoista
 10. Ompa ihanat etiketit! Mistä sä aina keksit kaikkea kivaa ja kaunista :)

  VastaaPoista
 11. Kaunis etiketti!

  Kysyisin hieman lasipulloistasi: Minulla on samantyylisiä, vanhoja lasipulloja patenttikorkilla. Ongelma on, että niissä on vanhat, punaiset tiivisteet osin haperoituneena/osin jämähtäneenä sekä korkkiin että pullon suuhun. Uskon, että saan vanhat tiivisteet putsattua pois, mutta osaatko sanoa mistä voisin saada uusia tiivisteitä tilalle? Vai mahtaisivatko korkit olla tarpeeksi tiivitä ilman, onko noissa sinun pulloissasi tiiviste?

  Kiitos kivasta blogista! =)

  -M

  VastaaPoista
 12. M, minun pullot ovat ikean halpispulloja ja niissä on tiivisteet. Kyllä tuollaiset patenttikorkkipullot aina sen tiivisteen kaipaavat. Muistaakseni olen nähnyt tuollaisia tiivisteitä irtomyynnissä jossain marketissa, (ovat ehkä kausitavaraa ja yleensä syksyisin myynnissä).

  VastaaPoista
 13. kiitos! pitelen peukkua että ihastut makuun ja innostut tekemään näitä ihania etikettejä taas lisää :). mulla on pakkasessa vielä pussillinen puskasta syksyllä riivittyjä lehtiä (!!!) ja ajattelin juhlistaa vappua satsilla louhisaarta.

  VastaaPoista
 14. Meillä etikettejä kiinnitetään maidolla. Pysyy käytössä hyvin, mutta vedessä liotettuna irtoaa nopeasti. :) Halpaa ja kai ihan ekologistakin.

  VastaaPoista
 15. Kiitos sinulle, kun olet jakanut nämä ihanat etiketit meille muillekin! Nyt on omat ensimmiset simat tehty ja pulloja koristaa nämä kivat etiketit! Sinulla on ihana blogi, jota seurailee oikein mielellään, olet taitava ja idearikas! Juttujasi on mukava lukea! Kiitos siis hyvästä blogista! :)

  VastaaPoista
 16. Näin aamusella olikin kiva eksyä lukemaan taas aivan uutta ja kivan näköistä blogia ja heti näköjään sain lahjankin ihan ilmasiksi :) IHANAT etiketit!!!! Kiitos <3

  VastaaPoista
 17. Todella kauniit tarraetiketit! Me pienimuotoisesti valmistamme tuotteita, ja olisi etsinnässä ammattilainen, joka voisi meille tarraetiketit tehdä. Joku, jolla on hieman enemmän visuaalista silmää, kuin minulla itselläni. Mukava blogi!

  VastaaPoista