perjantai 13. huhtikuuta 2012

Piilosilla

Tuhannen riemuissani olin kun löysin vihdoinkin tällaisen ehyen vanhan arabian kukkaruukun. Olen hyvin nirso kukkaruukkujen suhteen ja puolet asuntoni huonekasveista kituuttaakin aivan liian pienissä ruukuissa tästä johtuen. Nyt sain vihdoin yhden pelastetua suurempaan asumukseen, mutta pitikin valita juuri se jonka lehvästön alta tuo kaunis ruukku ei näy juuri ollenkaan. No, liian hätäisesti tekevälle sattuu ja pääasia että itse tiedän sen olevan siellä.

I'm very picky when it comes to flower pots. Most of my house plants are in too little pots because I just haven't found any new pots that I like. How lucky it was I came across this beautiful old Arabia flower pot. Now at least one of my plants got itself a new home. How unlucky that I chose the only plant that covers up the pot so you barely can see it's there. Oh well, at least I know it's there.

6 kommenttia:

 1. ihana, mullekin tuollainen!! <3 kultaköynnös on muuten huonekasveista juuri se joka viihtyy paremmin kuin moni muu pienessä ruukussa ja laihassa mullassa. =D

  VastaaPoista
 2. Minä taidan olla hieman samanlainen ruukkunirsoilija,tunnistan itseni tekstistä. Mutta niin,pääasia että itse tietää että ruukku miellyttää, näkyi se sitten tai ei :)

  VastaaPoista
 3. Tuo kastelukannu on tuttu - minulla samanlainen, mutta tuunasin sen uuteen uskoon, kas tässä:
  www.diagnoosisisustusmania.blogspot.com

  Kiva blogi sinulla, nyt vasta löysin!

  VastaaPoista
 4. äääs, tulipa sählättyä linkkien kanssa, tarkotin tätä:
  http://neovias.blogspot.com/2012/04/diy-kastelukannun-tuunaus-watering-can.html

  VastaaPoista
 5. Mulla on kanssa noita, tosin vaaleansinisiä ja keltaisia (isovanhempien aarteista löysin). Aika hyvä ilmastointi niissä, kun on irrallista pohjalevyä ja ilmastointiaukot. Tuollainen iso valkoinen olisikin ihana.

  VastaaPoista