tiistai 13. syyskuuta 2011

Reikä seinässä

Lapsen huoneen ikkuna läksi remonttiin. Talon kaikista ikkunoista oli tämän huoneen ikkuna ehkä kaikkein surkeimmassa kunnossa. Maalipinnat olivat ruvella ja pokat eivät istuneet kunnolla kiinni. Sai aina repiä ja kiskoa ja työntää ja hakata että sai ikkunaa auki tahi kiinni. Ja joka talvinen riesa oli saada ikkuna edes jotakuinkin tiiviiksi ettei väli aivan jäätynyt umpeen (viime talven pakkasilla jäätyi silti) ja nyt kesän aikana kun vanhat sormihakaset alkoivat yksitellen irrota puitteista päätin että enää yhtään talvea en tällaista ikkunaa talossani katsele. Vaikka itse tykkäänkin tehdä kaikenmoisia kädentöitä en näin hermoja ja ammattitaitoa vaativaan hommaan ryhtynyt vaan teetän surutta työn muilla. Tekijä löytyi onneksi tutun kautta ja viikonloppuna ikkuna matkasi remonttiin. Voi sitä riemua kun parin viikon päästä saamme entratun akkunan takaisin paikoilleen, on kuin joulua odottaisi nyt.

The window in my sons room was so damaged that living with it was a real pain. In the winter it usually froze so that you couldn't even see trough it. Now the window is being restored and I'm all exited. It'll be back in about two weeks and in the mean time it's a bit dark in my sons room.

1 kommentti:

  1. :) meillä puolestaan odotetaan katolle pientä remonttia, että saadaan lumen irrottamat tikkaat kiinni ja pieni kattosilta paikalleen, jotta saadaan nuohooja käymään, jotta voidaan alkaa lämmittämään...

    VastaaPoista