lauantai 17. syyskuuta 2011

Arabian valkoiset

Olen jo vuosikausia suosinut Arabian Teemaa astiakaapissani. Lautasia löytyy matalana melkein jokaista kokoa ja isoa syvää mallia on myös. Jostain syystä en oikein pidä Teema-sarjan pienemmästä syvästä lautasesta (tai murokulhosta) ja olenkin korvannut sen 24h-sarjan murokulholla. Se sointuu mielestäni loistavasti pyöreän muotonsa kanssa teeman hieman kulmikkaaseen olemukseen ja tekee astiastostani hieman persoonallisemman.

I have been using Arabia Teema dishes for years now. I have almost all of the plate sizes and a big bowl. For some reason I never liked the little bowl and I've replaced with the 24h-series bowl. I think it fits better and looks nicer than the original Teema one.

8 kommenttia:

 1. Haa! Minulla on aivan samanlainen Arabia-kombo käytössä, osittain samoista syistä ja osittain poikaystävän ja oman astiaston fuusioitumisen ansiosta. Sopivat miustakin mainiosti yhteen!

  VastaaPoista
 2. Minullakin valkoista teemaa,mut on ne murokipotkin.Niistä ei kyllä ole mukava syödä esim.keittoruokaa.Nyt huomasin Arabian uuden Tokio sarjan,jossa on musta kuvioreuna,ja ajattelin,et niitä vois kivasti yhdistella jo olemassa olevaan Teemaan.Sen suvän kipon muoto on melko sama kuin tuossa 24h-sarjan kipossa.

  VastaaPoista
 3. Valkeat perusastiat ovat aina parhaimia! Huippu kauniit kuvat!!Hyvää viikonlopun jatkoa! ps. tervetuloa blogiini..

  VastaaPoista
 4. Arabian teemaa olen minäkin suosinut jo vuosia. Aloitin niiden keräämisen jo ennen kuin muutin ensimmäiseen omaan asuntoon. Harmi vaan että silloin keräsin teemaa sinisenä. Viime vuosina sininen on ruvennut tökkimään.

  VastaaPoista
 5. Teema on minunkin suosikkini, meiltä tosin löytyy useammassa värissä - turkoosia matalaa keittolautasta ostettiin joskus tehtaanmyymälän alesta edulliseen hintaan, ja uusimpana hankin helmenharmaat matalat lautaset. Mutta valkoinen on aina valkoinen, ja ne löytää useimmiten tiessä meidänkin ruokapöytään :) Tuo tokio- sarja pitää ehdottomasti katsastaa!

  VastaaPoista
 6. Meiltä löytyy Teemaa keltaisena ja vihreänä ja tökkii tosi pahasti nuo värit. Harmittaa ihan hirveästi, etten aikonaan ostanut valkoista...

  VastaaPoista
 7. Arabian astioissa on se hyvä puoli että ne sopivat toisiinsa aina; oli väri tai muoto mikä tahansa. Itse kaipaan värejä, mutten kuvioita. Poikkeus 24 h tunnin avec-lautaset, joita omistan vihreinä ja yhdistän mattavihreisiin ja valkoisiin 24 h astioihin. En ole vielä ainankaan syttynyt uuteen Tuokio kuvioon.

  VastaaPoista