torstai 29. syyskuuta 2011

Munat ja sipulit

Karhulan lasitölkeissä on se hyvä puoli että mitä tahansa niiden sisälle laittaa on lopputulos aina kaunis katsella. Luomumunat ja -sipulit ovat purkeissaan näppärästi käden ulottuvilla keittiön työpöydällä enkä melkein raaskisi noita käyttää kun näyttävät niin kivalta siellä. Jostain kumman syystä en ole vielä onnistunut rikkomaan yhtään munaa tuohon purkkiin, vaikka pari kertaa onkin liipannut läheltä.

Old glass jars make everything look pretty. Organic eggs and onions are always close at hand on the counter top. I still haven't managed to brake any eggs in to the jar, even tough it's been a close call a couple of times.

8 kommenttia:

 1. Pidätkö munia vain koristeena vai syötävinä? Itselläni on kanoja ja olisi kiva säilyttää niiden munia jotenkin nätisti. Kulutus on vaan pientä ja taitaisi alimmat munat jäädä muhimaan vuosikymmeniksi :D Enkä muistaisi milloin ne on munittu, pahvirasioihin laitan päivämäärän ylös.

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköisesti esillä. Minulla on myös sipulit korissa keittiössä tulee hieno kun on puna-, valko- ja keltasipulit sekaisin.

  VastaaPoista
 3. Maija, syötävinä ovat. Meillä kulutus on suurta kun isäntä karppaa. Laitan aina tuoreemmat alimmaiseksi, hirviä homma siinä on kun pitää varoa ettei riko noita mutta tosiaan purkki on yleensä aika tyhjä siinä vaiheessa kun täytellään.

  VastaaPoista
 4. Entä jos vaihdat purkkien sisällöt päikseen? Munat olis helpompi laittaa matalampaan purkkiin, kun suuaukkokin on leveämpi. Helpompi mös ottaa.

  VastaaPoista
 5. Katoppa keheveliä! Eilen viimeksi mietin miten munat säilöisi, näkyvissä se kenno kuitenkin pyörii. Kiitos tästä vinkistä!

  VastaaPoista
 6. Hei, tämä oli hauska ja vähän uudenlainen idea säilöä munia :) Kivannäköstä! Täällä tosin ne neljä munaa pakkauksesta näyttäis vähintäänkin hassulta lasipurkissa!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi, erikokoisia sipuleita on kivampi valikoida ja kaivella kun suuaukko on purkissa iso.

  Riitta, no entäs pienessä lasipurkissa? ;-)

  VastaaPoista
 8. Kananmuna vanhenee huoneenlämmössä yhtä paljon päivässä kuin jääkaapissa viikossa. Eli kannattaa miettiä käytännöllisyys vs. nätteys, varsinkin tuossa munien määrässä... :D

  VastaaPoista