tiistai 19. lokakuuta 2010

Täkkitunnelmointia


Makuuhuoneen tunelmia saa vaihdettua vuodenaikojen mukaan kätevästi tekstiileillä ja tässä tapauksessa vanhoilla täkeillä. Keksin laittaa lyhyimmän täkin sängynpäätyyn, tunnelmalliseksi lisäeristeeksi (ei sillä että sellaista tarvitsisin) ja se näyttää siinä oikein luontevalta.
Näin syksyn harmaudessa on kiva, että omasta lämpimästä pesästä löytyy hieman väriä. Vähän turhan kuuma on tosin kolmen täkin alla maata, joten yöksi kuorin sängystä liiat pois.

Bedrooms mood changes easily with some old duvets. It's nice to have some bright colors inside when it's so dark outside.

9 kommenttia:

 1. Kylläpä näyttää hyvältä! Tuonne olisi niin suloista kömpiä!

  VastaaPoista
 2. Loistava idis! Tulee meilläkin käyttöön heti.

  VastaaPoista
 3. Ihana idea,laittaa peitto sängynpäätyyn.Pitääpä kokeilla....Kiitti ideasta:)

  VastaaPoista
 4. ihana makkari. tunnelmallinen:)

  VastaaPoista
 5. Oi kunpa meilläkin olisin tuollainen makuuhuone! *haaveilee* Vanhat täkit ovat niin kauniita!

  VastaaPoista
 6. Kyllä on ihana ja pidän tuosta punaisesta täkistä erityisen paljon :)

  VastaaPoista
 7. Vanhat täkit on toden totta niin ihania! Olen pidemmän aikaa niitä erään talon vintiltä havitellut, mutta tämän hetkiseen asuntoon ei mahdu oikein mitään..

  VastaaPoista
 8. Voi ei. Siis mitä lapsuusmuistoja tulvi mieleeni. Minulla oli juuri tuollainen punainen täkki, kun olin lapsi. En tiedä, kuinka vanha täkkisi on, mutta itse olen syntynyt vuonna -57 ja muistan tuon täkin tosi hyvin. Uuteen se vaihdettiin varmaan joskus 60-luvun puolivälissä.

  VastaaPoista