tiistai 5. lokakuuta 2010

MyytyNyt myynnissä  kuvan kaksi kirkkaanpunaista ruusukuvioista Familon merkkistä täkkiä. Kunnoltaan täkit ovat ok. Joku on ne konepessyt ja kuivannut kurttuisiksi. Kaivannevat sen uuden pesun ja kunnollisen laakakuivauksen. Täkkien taustapuoli on eri materiaalia (ja hieman eri sävyinen) kuin päälipuoli. Täkit ovat kooltaan noin 118 x 180cm. Normaalia käytössä tullutta hienoa nukkaantumista voi ilmetä.
Hinta 10 euroa (yhteensä molemmat) + postikulut (veikkaan olevan kympin korvilla).

Ja homma toimii taas niin, että "anomukset" tuonne osoitteeseen dgsisustusmania(ät)hotmail.com. Se kuka parhaiten perustelee tarpeensa/himonsa juuri tähän täkkiin, sen myös saa ostaa. Nopeudella ei siis ole väliä. Täkin saa se, jolla koen olevan suurin tarve siihen.

Kauppa on auki tämänkin täkin osalta 12.10.2010 asti.

8 kommenttia:

 1. Onpa makeen värinen!! Kauniita nuo kaikki ovat :) Odottelen sitä "omaa" täkkiä, eli en vielä lähde näille kaupoille, mutta ehkä joskus täältä löytyy se mun unelmatäkki :)

  Lämpöisiä syyspäiviä toivottelee

  Lotta ♥

  VastaaPoista
 2. oih ja oih!!
  näen jo nuo kauniin punaiset täkit olohuoneen sohvan virkaa toimittavan rautasängyn päällä, sopii niin kauniisti tyyliin (sängyn päädyt mustaa rautaa ja maalattuja yksityiskohtia kullalla). siihen vielä kaunniita tyynynpäälisiä tyynyihin..
  meillä päin täällä lapissa en ole kertaakaan törmännyt näihin silkkitäkkeihin, ihan jo sen takia olisin hyvä ostaja ehdokas!!
  kyllä, ilmoittaudun ostaja-listaan!!:)

  -mimi-

  VastaaPoista
 3. Mun täkki-tutka taitaa olla rikki kun en ole omaa täkkiä mistään kirppiksiltä löytänyt, yritetääs siten näin.
  Täältä sun blogista bongasin ensimmäiset peitot ja heti tuli muistot mieleen. Mummollani oli tuollainen silkkitäkki, kultainen. Tai omenamehupeitoksi minä sitä kutsuin =) Harmi että sitä ei ole säästetty.
  Siitä asti oon täkkiä ootellut vastaan tulevaksi, sille olis paikka täällä meidän vanhassa rintamamiestalossa, vattumehupeitolle =)
  -Kukka-

  VastaaPoista
 4. Näille ihanille täkeille olisi todella hyvä koti tiedossa täällä Sipoossa! Ostin aikoinani kirpparilta keltaisen samanlaisen täkin, mutta täkki-parka homehtui lasten jätettyä sen telttailemaan yksin liian pitkäksi aikaa. Nyt lapsetkin ovat jo isoja ja osaavat ARVOSTAA moisia ihanuuksia. Sopisivat nii-iin ihanasti vanhaan sivustavedettävään parisänkyymme :)

  VastaaPoista
 5. Täällä ilmoittautuu täkkihalukas, olen vanhan tavaran vaalija ja ihannoija. Täkkejä meillä ei kyllä vielä ole yhtään, joulu tulla jollottaa ja nuo sopisivat sohvan kaunistukseksi ja silmän iloksi näin iltojen pimetessä. Meillä peuhaa hallitusti kolme poikaa, jotka toki voisivat peiton alla telkkaria katsella, talvella kun tuppaa jotain peittoa tarvitsemaan, että näin ♥

  VastaaPoista
 6. En ilmoittaudu ostajaksi mutta pakko kommentoida, tuli niin mukavia muistoja mieleen. Vanhemmillani oli juuri nämä samat täkit samanvärisinä, ja minusta ne olivat niiiiiiin hienot! Tylsä äiti vaan aina peitti ne pussilakanoiden sisälle, niisk. Mummulla taas oli nuo samat kullanvärisinä, hienot nekin mutta nämä punaiset olivat ylivoimaiset lempparini!

  T. Nina

  VastaaPoista
 7. Hei, olisiko vinkkiä mistä tälläisen voisi saada..?

  VastaaPoista
 8. Bella, kokeile kirkkojen kirppiksia, fidoja tai punaisen ristin kirppiksiä, kaikkia sellaisia joihin kulkeutuu mummojen jäämistöjä.

  VastaaPoista