tiistai 5. lokakuuta 2010

MyytyNyt myynnissä kuvan vanhan roosan värinen täkki.  Taustapuoli erivärinen ja eri materiaalia kuin päälipuoli. Taustan värisävy oikein hempeä vaalea roosa. Täkissä pinnassa näkyvillä pari tahraa jotka näkyvät ylemmässä kuvassa. Täkki on kunnoltaan muuten kohtuullinen. Joku on vissiin konepessyt sen ja täyte on hieman "kinttaantunut". Taitava pesijä osannee pestä tuon oikein ja vanutella täytteen taas kuohkeaksi. Muutoin täkki näyttäisi olevan ehyt. Normaalia käytössä tullutta hienoa nukkaantumista voi ilmetä. Kooltaan täkki on noin 140 x 180cm. Hinta 5 euroa + postikulut (veikkaan olevan kympin korvilla).

Ja homma toimii taas niin, että "anomukset" tuonne osoitteeseen dgsisustusmania(ät)hotmail.com. Se kuka parhaiten perustelee tarpeensa/himonsa juuri tähän täkkiin, sen myös saa ostaa. Nopeudella ei siis ole väliä. Täkin saa se, jolla koen olevan suurin tarve siihen.
Kauppa on auki täkin osalta 12.10.2010 asti.

2 kommenttia:

  1. Voi mikä täkki kaunotar! Juuri tuollaista olen etsinyt kissojen ja koirien kanssa mutta vastaan ei ole tullut, ei ennen kuin täällä. Kinttaantunut tai tahrainen, ne eivät haittaa - tässä huushollissa saa elämän jäljet näkyä. Rakkautta ensi silmäyksellä, sitä tämä on ja täällä olisi täkille hyvä koti!

    VastaaPoista
  2. Voi eiii, myöhästyin kolmella päivällä. Voi surkeuden surkeus, niin minun tyyliäni :/ Et uskokaan kuinka olen etsinyt vaaleaa roosaa tai mintun väristä täkkiä.. Kohta 1,5v eikä vieläkään ole tärpänny ja nyt myöhästyin tästäkin, vaikkakin olen suht usein yrittäny käydä täällä urkkimassa olisitko juuri oikean värisiä ollut myymässä! *hakkaa päätä seinään* ;)
    Noh, jos seuraavalla kerralla kerkeen mukaan.
    Salla

    VastaaPoista