sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Projekti

Sain toimeksiannon hyvältä ystävältäni sisustaa hänen 12-vuotiaan tyttärensä huone. Inspiroiduimme kaikki kolme aiheesta valtavasti ja tässä ei ole mennyt kuin reilu viikko kun kaikki tarpeellinen on hankittu ja huone sekä osa kalusteista uudelleenmaalattu. Huomenna on varsinainen sisustuspäivä ja en varmaan malta edes nukkua ensi yönä, niin innoissani olen. Tytär ei ole kotona ja näkee huoneensa kokonaisuudessaan vasta valmiina (jotain osviittaa olemme hänelle antaneet, mutta lopputulos tulee olemaan täydellinen yllätys).

Kuvassa vähän esimakua teillekin, mitä tuleman pitää. Laitan tarkan raportin huoneen muutoksesta heti kun saamme sen valmiiksi.

I friend of mine asked me to design her 12 year old daughters room. Here's a sneak peek of what is to come.

4 kommenttia:

  1. Saat siis olla hetken Innon Markona! Hubaa! Ja parastahan on tietenkin huoneen omistajan ensimmäinen ilme.

    VastaaPoista
  2. Teknisistä ongelmista johtuen huone valmistuu päivän myöhässä. Maalit eivät olleet tänään vielä täysin kuivuneet kalusteissa :-)

    VastaaPoista
  3. Projektin lopputulosta jään odotelemaan. Kivaa tavaraa sisustukseen tulossa. Kolmen pojan äitinä haaveilen prinsessa huoneen sisustamisesta ja ehkäpä saan osan haaveestani pian toteutettua ja jos sormi menee suuhun kutsun Inno Marko numero 2 vierailulle :)

    VastaaPoista