lauantai 5. kesäkuuta 2010

Valmista tuliVihdoinkin kaikki tuolit ovat valmiit. Nyt on kalusto jo paljon enemmän minun näköiseni. Pöydälle täytyy vielä tehdä jotain, mutta sitä pitää ensin miettiä tarkoin. Täytyy sanoa, että yllätin itsenikin työn jäljen kanssa. En ole mikään maailman huolellisin ihminen ja vihaan tarkkaa työskentelyä, mutta nämä tuolit onnistuivat kyllä yli odotusteni. Pienet kurtut siellä täällä eivät silmiini osu enää ollenkaan kun kokonaisuutta katsoo.

Finally the work is done and the chairs look more like me (and less red). I'm quite happy I managed to make them look old, even tough this is a quite new set.

19 kommenttia:

 1. Seuraan blogiasi ja vaikka olen huono kommentoimaan, on nyt pakko sanoa, että UPEAA työtä ja miten ihana tunnelma keittiössäsi :)

  -R-

  VastaaPoista
 2. No täytyy kyllä sanoa että olet saanut hyvin tuunattua tuolit. Todella upeat. Ja todellakin, nuo vaaleat ovat kivemman näköiset kuin ne punaiset.

  VastaaPoista
 3. En ole ihan hirveästi tuollaisen american 50's-tyylin ihailija, mutta täytyy sanoa että nuo uudelleen päällystämäsi tuolit ovat kyllä hienot! Kermanvaalea tekonahka sopii kuin nenä päähän. Ja nuo metallinastatkin sopii tyyliin paremmin kuin ne edellisten päällisten tereet.

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Turun Sanomissa oli tänään "kuukauden blogi"ssa sinus blogisi, ja voi kuinka ihana se onkaan! Nauratti, kun luin olohuoneen pöytäsostoksestasi; niin tuttu tunne. Minä ostan melkein kaiken siksi, että se joku, puhuttelee minua, enkä mieti edes mahtuuko se meille, onko sille paikkaa. No, aina ei ole, joten on varastoitava ne vajaan...

  Tulen jatkossakin kyläilemään.

  Hyvää viikonlopun loppua!

  -Pia-

  VastaaPoista
 5. Hei
  Turun Sanomien innoittamana minäkin sivujasi selaan.
  Että joku osaakin suunnitella ja toteuttaa silmiähivelevän ihanaa.
  Olen aina pitänyt tuollaisesta tyylistä mutta minullepa se ei kotiin passaa kun kaupungin kerrostalossa hikoilen.

  VastaaPoista
 6. Hei!
  Turun Sanomat kertoi blogistasi. Olikin hyvä vinkki, kivat sivut sinulla! Terveisin mallamarja

  VastaaPoista
 7. Et ole pikkutarkan työn tekijä? Huh, minä seuraan ihmetellen projektejasi että miten se aina väkertääkin jotain :o
  Keittiön pöytä ja tuolit istuu kuin nakutettu tuohon lattiaan :) Hieraisinkin tässä silmiäni kun oli ensimmäinen kuva punaisista tuoleista sillä muistin että olit tuollaista pöytää haaveillut :) Hienoa että löysit sopivan. Ja kyllä kannattaa etsiä, tuollainen palkitsee :)

  VastaaPoista
 8. Verta ja hikeä, vaan ei turhaan.
  Upea kokonaisuus, kyllä kannatti ja olet ihanan rohkea ihminen. Isäni opetti minulle ihminen osaa mitä haluaa ja sinä näytät sen toteen täällä blogissasi. Onnittelut upeasta keittiön ryhmästä :)

  VastaaPoista
 9. Oi, täydelliset! Ehkä pöydän kanteen vielä sama sävy kuin tuoleissa.. Kunnon hionta ja otepohjamaali niin pinta pysyy!
  T: maalari:)

  VastaaPoista
 10. Seuraan blogiasi päivittäin ja joskus käyn jopa monta kertaa päivässä kurkkimassa joko on tullut lisää uutta tekstiä ja kuvia :)

  Kotisi on todella persoonallisen kodikas ja en voi kuin ihastella sinun kekseliäisyyttä!

  Minulla olisi kysymys keittiösi pöytätasosta. Eli mistä olet sen hankkinut ja mitä materiaalia se on? Vai onko alkuperäinen? Jos on alkuperäinen, osaisitko neuvoa mistä ihmeestä minä löytäisin saman tyylisen? Olemme tekemässä keittiöremonttia ja tuollainen taso olisi siis hakusessa ja tuntuu etten sellaista mistään löydä.

  Terveisin, Salla

  VastaaPoista
 11. Edelliseen kommenttiini lisäys: pöytätasolla tarkoitan siis työtasoa :)
  t. Salla

  VastaaPoista
 12. Maria: No perskules :D Ikean sivuja olen kyllä selaillut, mutta olevinaan sieltä tuollasta löytänyt hih!

  Onko se tämä
  http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/80123686

  Onko pysynyt hyvänä ja minkämoinen on pitää puhtaana?

  VastaaPoista
 13. Salla, no juurikin se. Ei ihan parasta laatua, mutta kohtuulliset ovat olleet. Paitsi tiskipöydäksi ei sovi, ei sitten kirveelläkään. On meinaan laitettu ja reunalistat irvistävät jo aika ikävästi, kun ei kestä kosteutta.
  Muuten ovat helpot pitää puhtaana.

  VastaaPoista
 14. Hei, minäkin löysin blogisi Turun Sanoman sivuilta ja kävin heti kurkkaamassa. Olin erityisesti ihastunut tuohon asuntovaunu projektiisi. Verhoilemasi tuolit ovat upeita.

  VastaaPoista
 15. Maria: no voihan harmitus! Ei siihen olisi olemassa jotain kosteusulku systeemiä :D Taidan olla jokseenkin epätoivoinen, mutta tuo taso on vaan ulkonäöllisesti juurikin se mitä minä etsin!

  Oletko törmänny vastaavaan tasoon jossain muualla?

  t. Salla

  VastaaPoista
 16. Salla, meillä tiskataan käsin ja se varmaan on vaikuttanut asiaan. Jotenkin luulisin, että jos on vähänkään varovaisempi veden kanssa lutratessaan voisi tuo mennä hajoamattakin. se on vain tuo etureuna sen listan vierestä kun kärsii, muualla altaan ympäristö on silikoonilla tiivistetty ja ehjä. Mun mielestä Bauhausilla oli kivoja levyjä ei ihan samanlaista tosin, mutta kivoja pintoja.

  VastaaPoista