tiistai 29. kesäkuuta 2010

Nikkarointia helteessäOlin luvannut ystävälleni häälahjaksi roskakatoksen. No, häät olivat kolme vuotta sitten ja katosta ei vain kuulunut. Nyt otin itseäni niskasta kiinni ja rakensin vihdoin luvatun pömpelin, sopivasti ystäväpariskunnan hääpäivän kunniaksi. Materiaaliksi käytin kaikkea, mitä varastoistani löysin ja tietenkään mitään piirustuksia ei ollut, suunnittelin tehdessäni.

Made a wedding gift for my friend. Three years late. It's shelter for a trash can.

11 kommenttia:

 1. Oletpas sinä hurjan taitava!! Ei voi kun ihailla. Tuollaisen katoksen ottaisin minäkin mielelläni lahjaksi = )

  VastaaPoista
 2. Näppärä pömpelinrakentaja; nostan hattua!

  Tuonne voi kantaa huonoksi menneet ja poisheitettävät häälahjat :))

  VastaaPoista
 3. Vau! Oletpas sinä aikaansaava!

  VastaaPoista
 4. No jo paras häälahja ikinä! (Tuttavan miäs aina ehdottaa häälahjaksi akkuporakonetta kun tulee puhe lahjoista. Jostain syystä ei koskaan mene läpi "päättävissä elimissä". Olen miähen kanssa samalla linjalla, järkevän tarpeellista sen olla pitää.)

  VastaaPoista
 5. VAU! Mä luulin, että minä olen (vaatimattomasti) keskinkertaista parempi nikkaroimaan kaikenlaista, mutta tuota minä en kyllä osaisi! UPEA! Ennen kuin luin tarkemmin mikä se oli, mieleen tuli, että se on pussauskoppi =D

  VastaaPoista
 6. :-) Kiitos kehuista. Tekemällä oppii (ja ottamalla vähän mallia muista)

  VastaaPoista
 7. Siis itse ihan tuon teit? Wau...oletpas sinä taitava. Minä en varmaan saisi edes seiniä pystyy ja tuo näyttää niiiiin hyvältä ja sydän ja kaikki. Ollappa ystäväsi....;=)))))
  Hieno se on ja muuten blogisi on aivan ihana!
  Kivaa kesää.

  VastaaPoista