perjantai 29. tammikuuta 2010

TonnitäkkiKirpputorilla käveli vastaan tämä vanha tuhannen painava puuvillatäkki. Jotenkin näin sen heti sänkyni päällä ja pakkohan se oli ostaa vaikka kamalan kallis se kohtuullisen huonoon kuntoonsa nähden olikin (8e).

Olen jo pitkään haaveillut suuremmasta makuuhuoneesta. Nyt olen päättänyt tutkituttaa voisiko toisesta vinttikomerosta ottaa tilaa makuuhuoneen puolelle seinää siirtämällä. Jo puoli metriä tekisi huoneelle paljon. Saisin vähän vaihtoehtoja kalusteiden sijoitteluun. Nyt kun vaan saan tutun rakennusmestarin kiinni ja kylään, niin tiedän voinko ruveta piirtelemään pohjapiirustuksia uudesta kalustejärjestyksestä.

16 kommenttia:

 1. Ihan huippu täkki,hienot värit.Vaikka kallis olikin ;)

  VastaaPoista
 2. Ihana täkki, niin kauniit värit :)
  Kyllä noin hienosta kannatti maksaakin ;)

  VastaaPoista
 3. Voi että, muutamia vuosia sitten tyhjensimme mummun ja papan vanhan rintamamiestalon typötyhjäksi. Siellä oli juuri tuollaisia tonnin painavia täkkejä jos jonkunlaisella kuviolla ja en edes henno kertoa mitä niille aarteille tehtiin.

  Olisinpas tajunnut silloin retrokankaiden ja kaikkien aarteiden arvon:(( Harmittaa nyt:)

  Mutta onneksi saan ihastella kuvin näitä aarteita!!!

  VastaaPoista
 4. Ihanan värinen, niin piristävä!

  VastaaPoista
 5. Siis aivan ihana täkki.Kyllä ne vain ennen osasi täkitkin tehdä kauniimmiksi ja PAREMMIKSI ja lämpimämmiksi(miksi).

  VastaaPoista
 6. Ihana täkki ja kannatti varmasti maksaa! Meillä oli tuollainen kotona (hieman eri kuosinen) kun olin pieni ja nyt kun palaan juurilleni kylään, samainen täkki odottaa minua. Hyvä että sen alla edes henkikulkee, mutta on lämmin ja mieli muistoja täynnä ♥

  VastaaPoista
 7. Ehkä kumma kysymys, mutta miten teillä pedataan sänky? Täkithän ei taida olla ihan parisängyn kokoisia, vai mitä?

  VastaaPoista
 8. Hieno täkki. Kauniit värit. Itselläni on tuola varastossa vanha täkki. Värit vaan on pikkusen oudot mulle. Se on vihreäkukkainen tuo täkki ja se painaa..
  Ehkä joskus tulee laitettua esille.

  VastaaPoista
 9. Joku täällä Turussa ilmeisesti kerkiää hamstraamaan kaikki vanhat täkit, taikka sitten niitä ei ole täällä edes kirppiksille tuotavaksi. Yhtään en ole nähnyt.

  ENKÄ OLE KATKERA! :D

  VastaaPoista
 10. Tiia, sama täällä Jyväskylässä eiiikä mitään pienenpientä harmistusta... :D

  Tosin meillä on miehen mummon kaksi vanhaa silkkitäkkiä päivittäiskäytössä. Ollaan saatu uusia hienoja peittoja lahjaksi, vaan ne ovat olleet liian lämpimiä ja epämukavia! Vanhassa vara parempi...

  VastaaPoista
 11. Upea täkki! Tuonlaisista ihanista värikkäistä saa maksaa esim. Mokossa ja muualla satoja, ihana löytö!

  VastaaPoista
 12. barbro v, ei meillä pedata :-) Ja ei tuommoinen täkki yksinään riittäisi edes päiväpeitteeksi.

  VastaaPoista
 13. Miten sinä putsaat noita täkkejä (esim. ne suuret silkkitäkit)? Kun ei oikeasti voi tietää missä ne on olleet ja miten puhtaita tai likaisia?
  Minuakin kiinnostaisi vanhat täkit, mutta esim. allergisen on niitä vaikea ostaa, ellei tiedä kuinka niistä saa vaikkapa kissan ja koiran allergeenit tarvittaessa pois.

  T. Maikku

  VastaaPoista
 14. Maikku, enpä osaa tuohon allergeenien poistoon sanoa yhtikäs mitään. Täkkejä tosiaan jos kirpuilta ostaa on lähes mahdoton sanoa mistä ne tulevat ja missä ovat olleet. Minä olen siis koneessa pessyt mutten kuitenkaan yli 60 asteessa ja se ei liene riitä "desinfioimaan" pöpöjä.

  VastaaPoista
 15. Hahaa.. Meilläkin oli mummolassa näitä. Mie sanon niitä syntipeitoiks ku painaa ku synti x)

  VastaaPoista