keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Menettelee paremman puutteessaJos olohuoneen koko sisustuksen määräävät ylisuuret sohvat on kaiken muunkin oltava vähän rouheamman kokoista, jotta lopputulos näyttää mittasuhteiltaan oikealta. Kaikenmoisia pöytävalaisimia sohvien kera sovitellessa ja aina samaan ongelmaan törmätessä päätin toistaiseksi luopua haaveesta lukuvaloista. Kunnes...

...2,5 euron seinälamput osuivat kirpparilla silmään kokonsa ja "jotakuinkin melkein, muttei sittenkään ihan" ulkonäkönsä vuoksi. Hieman mustaa maalia pintaan niin menettelevät sen aikaa kunnes löydän tyyliltään osuvammat (eli vanhat tehdas-tyyliset).

9 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Minkälaista maalia käytit valaisinten maalaamiseen?

  VastaaPoista
 2. Oikein kivalta näyttävät! Minuakin kiinnostaa tuo maali. Spraymaalia?

  Mukavaa tammikuuta!

  VastaaPoista
 3. Käytin Sadolinin puolikiiltävää puu- ja metallimaalia.

  VastaaPoista
 4. Oikein hyvät, suorastaan erinomaiset!

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää valaisimet! Haluaisin itsekin ostaa käytettyinä valaisimia, mutta minua mietityttää niiden sähkötekninen kunto. Miten te, jotka ostatte esim. kirppiksiltä valaisimia, vaihdatteko te niistä johdot yms.?
  - Alina -

  VastaaPoista
 6. Anonyymi, vaihdan yleensä kaiken sähköosan jos valaisin on tarpeeksi vanha, mutta näihin uudempiin ei yleensä tarvitse.

  VastaaPoista
 7. Kiitos vastauksesta! Nyt olen sitten minäkin löytänyt tieni blogien maailmaan, sillä edellinen viestini oli maailmankaikkeuden ensimmäinen oma kommenttini jonkin blogiin.
  - Alina -

  VastaaPoista
 8. Hienoja lamppuja, tykkään alkuperäisestäkin väristä, jotenkin niin viiskytlukulainen, mutta mustakin kaunis!

  VastaaPoista