tiistai 19. tammikuuta 2010

Jos sopivaa ei löydy...Se pitää taas tehdä itse. Olohuoneeseen oli haussa iso vanha teollisuusvalaisin, mutta sitä täydellistä yksilöä ei tähän hätään löytynyt (siihen saattoi vaikuttaa myös niiden oikeasti vanhojen suhteellisen suolaiset hinnat). Kerran tuossa kirppareita ja romiksia kierrellessäni löysin tämän jokseenkin vanhahkon turpaansa saaneen teollisuusvalaisimen, jonka muodossa näin potentiaalia olohuoneen lampuksi. Viisitoista euroa ei ollut kovin paha sijoitus, kun lopputuloksessa on sitä sopivaa industrial-henkeä.

(Kyllä se on muuten kivaa ainetta tuo musta Sadolinin puu- ja metallimaali ;-) Hyvin riittoisaakin kaiken lisäksi. Samalla 0,9 litran purkilla maalannut jo kohta puoli kämppää. )


(2)

14 kommenttia:

 1. Oi wau! komia siitä tuli! ja hienot ovat laatikostot tuolla takanakin! :) Pistän tuon maalivinkin korvan taakse, itse käytän usein spraymaalia joka kuivuu ihan hups hetkessä.

  VastaaPoista
 2. hei! ihana blogi sinulla, uppouduin pitkäksi aikaa :) silkkitäkeistä piti kysymän... että oletko missä lämpötilassa uskaltanut pestä niitä? ostin tänään kaksi ensimmäistäni, enkä tahtoisi ainakaan pesemällä pilata.

  VastaaPoista
 3. Miten ihmeessä sä raaskit maalata ton Rane-tekstin piiloon? vai mitä siinä lukee :D

  VastaaPoista
 4. Sari, no vaikeaahan se oli, kun oli niin söpösti tuo teksti "RANEN" piirretty tuohon. xD

  VastaaPoista
 5. iiiihaaaan mieletön lamppu, tuollainen tai kaksi on mullakin hakusessa.

  mietin, että missä ihmeen kirppiksillä kuljet kun löydät vaikka mitä aarteita ja siellähän niitä oli listattuna tänään laatikkoon kolahtaneessa lehdessä.

  vinkki: Hämeenlinnan suurkirpputori
  Keksikatu 5 - useampi tuhat neliötä kaiken maailmaan 'roinaa'.

  VastaaPoista
 6. "Rane" on täydellinen! Hieno maalattuna ja oli hieno myös ilman maalia. Wau!

  VastaaPoista
 7. Kamomilla, mäkin tykkään spraymaalista mutta näin talvisin en voi sisätiloissa sitä käyttää. Liian ahdasta ja kamala haju tulee.

  tsikapii, mä olen ihan 60 asteessa peseskellyt. Yksi täkki on toistaiseksi mennyt vähän kinttaiseksi pesusta, muut ovat selvinneet suht ok. Ne kevyemmät kestävät konepesun paremmin.

  Vankavesi, joko se tuli? Voi ei nyt alkoi jännittää, oma postiloota oli vielä tyhjä!

  Hämeenlinnan kirppikset kolusin männä kesänä, joten tuttu paikka jo ;-)

  VastaaPoista
 8. olinkin jo miettinyt mitä mahdat laskea mutta nyt taisin tajuta :)
  ihana yllätys!

  VastaaPoista
 9. Ensimmäisenä tunnistin Koti ja keittiö-lehdestä tutun nukkekodin ihan selatessani nopeasti! Olipa hauskaa löytää "vanha tuttu" koti lehden sivuilta!

  VastaaPoista
 10. Onnittelut kivasta lehtijutusta!!!!

  VastaaPoista
 11. Kivan rouhea lamppu! Koti & keittiö tupsahti postilaatikkoon ja sieltähän paljastui hauska yllätys :)) Kivaa, että saimme kurkistaa kotiisi:)

  VastaaPoista
 12. eksyin blogiisi sattumalta ja olen täysin myyty <3 etenkin tuo nukkekoti,aivan mahtava!
  olen koukussa.-chloe-

  VastaaPoista
 13. Heips, eksyin tänne Leenan 37tuntia-blogin kautta. Kivalta vaikuttaa blogisi, muutamia juttuja tässä selailin. Oma kotini on täysin erilainen, mutta silti sain heti täältä mukavia ideoita ja inspiraatiota. Olen niiiiin kade tuosta laatikostosta tuolla takan! Aivan mahtava! Siitä varmaan löytyisi tarkempaakin juttua täältä blogistasi? Saatanpa tutustua tarkemminkin... :) Ja kirppiksille valaisimia etsimään, hopihopi lähteepi tämä NYT! :) Kiitos ideasta.

  VastaaPoista